Bij Sentire kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Helemaal gratis! Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden. Je hoort er alles over nieuwe trainingen of wanneer de praktijk open is voor de aankoop van edelstenen.  Hier kun je je aanmelden. Ook stuur ik in deze nieuwsbrief gratis tips en trics mee voor meer balans en innerlijke rust in je leven. Klinkt goed toch? Bij deze heb ik direct een mooie uitdaging voor je:

 

Hoeveel dingen kun jij noemen waar je dankbaar voor bent?
Schrijf ze eens op en daag jezelf uit om een zolang mogelijke lijst te maken. Alles waar je aan denkt… dit kunnen mensen zijn, relaties, situaties maar ook materialistische zaken zoals je auto of huis!

Als je lijst klaar is, plof je even 5 min in je favo stoel. Lees nu je lijst nog eens door en voel…. Lekker he?

 

Deze oefening geeft je dag echt een kickstart! Enjoy your flow !

Liefs Maran

 

P.s. heb je de gratis mini training al gedownload? Een super leuk en eenvoudig werkboek met coole tips en tricks voor een mooier leven. Je kunt Sentire natuurlijk ook volgen op Facebook of Instagram dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes. Natuurlijk blijf ik je ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact op!