Sentire Drachten in contact met je engelen

JA! Ik wil alles leren over de engelen!

Ben jij zoekende naar wat er eigenlijk allemaal meer is tussen hemel en aarde? Voel je veel maar kun je het niet plaatsen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!!

Engelen energie is een prachtige energie die al vanaf onze geboorte bij ons is. Doordat deze maatschappij van ons vraagt dat we veel vanuit ons hoofd leven, zijn we dit contact wat kwijtgeraakt. Ik help jou weer in contact komen met de engelen.

 

Je leert:

♥ Hoe je contact kunt maken met de engelen
♥ Hoe je je eigen beschermengel leert kennen
Hoe je de engelensignalen leert herkennen
♥ Wat aartsengelen zijn en hun specifieke taken
♥ Hoe je je doelen en wensen kunt manifesteren met behulp van de engelen
♥ En nog veel meer….

 

Doe mee en ontdek hoe de engelen en hun energie ook jouw leven kunnen verrijken. Het wordt een feestje waar je heel veel waardevolle inzichten bij opdoet waar je direct mee aan de slag kunt en kunt toepassen in je leven! Ik begeleid je stap voor stap.

De workshop bestaat uit 4 video’s en een uitgebreid werkboek.

Ja, ik doe mee

Zij gingen je al voor:

Door deze workshop te volgen heb ik eindelijke handen en voeten kunnen geven aan alles wat ik altijd al voelde. Ook heb ik geleerd om mij af te stemmen op de engelen zodat zij mij kunnen helpen op mijn pad. Ik kan nu ook echt de signalen van de engelen herkennen en dat helpt mij vaak om een goede keuze te maken. Een super leuke en leerzame workshop!
Anita, 42 jaar

Ik heb een paar maanden geleden deze workshop gevolgd bij Maran. Engelen hadden altijd al mijn interesse en ik heb mij daarom aangemeld. Ik ben super blij dat ik deze keus heb gemaakt. Ik heb zoveel geleerd. Ik voel de aanwezigheid van de engelen en dat geeft kracht en troost op moeilijke momenten. De workshop was goed te volgen en alles wordt duidelijk omschreven. Top Maran, dank je wel!
Sandra, 29 jaar

Maran Brouwer Drachten

Samen met mij werken aan je succes?

Klaar om meer te weten te komen over jezelf? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kracht leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Met mijn verschillende trainingen geef ik jou balans en innerlijke rust.