Ga nu aan de slag met de workshop Engelenkaarten leggen en Foto readen!

Een workshop dat je alles biedt op het gebied van Engelenkaarten leggen & Foto readen. Engelenkaarten geven antwoorden op je vragen. Ze geven inzicht in jezelf maar ook bij problemen. Onwijs fijn als steuntje in de rug. Als bonus leer ik je ook nog hoe je de energie van een foto kunt lezen.

Deze workshop heeft een onwijs mooi effect op niet alleen maar je intuïtie, maar ook op het vertrouwen op je gevoel.

Engelen kaarten leggen en foto readen
Ja, ik doe mee

Wat kun je verwachten?

Ervaring voor deze online workshop is niet nodig. Ik leer je stap voor stap hoe je een zuivere legging of fotoreading kunt gaan doen.

De nadruk bij deze workshop ligt op het oefenen en ontwikkelen. In het werkboek staan dan ook diverse voorbeelden voor leggingen. Niet alleen voor beginners maar ook voor gevorderden. Dus als je al een beetje verder in je proces bent kun je ook met meer uitgebreide leggingen aan de slag!

Ik begeleid je en voorzie je van tips en adviezen. Een bijzondere en leuke workshop waarbij de ontwikkeling van je intuïtie en het vertrouwen hierop een enorme boost zal krijgen.

De workshop bestaat uit 4 video’s en een uitgebreid werkboek.

De investering voor deze workshop is € 49,- euro incl. btw

Ja, ik doe mee

Zij ging je al voor:

Ik zag deze workshop al een paar keer voorbij komen en ik besloot mijn gevoel te volgen en mij aan te melden. In het begin vond ik het wel spannend of het mij zou lukken om een kaartlegging te kunnen doen en of ik kon foto lezen. Maar met de duidelijke uitleg van Maran lukte dat heel goed. Elke keer klopte het weer. Dat was heel gaaf om te ondervinden. Nu leg ik vaak kaarten voor mijn  vriendinnen waardoor ik het steeds beter leer. Inmiddels is het een groot succes op onze vriendinnen avonden. Echt een leuke workshop om te doen!
Anneke, 41 jaar

Dit was echt een hele bijzondere workshop. Toen ik net begon met engelenkaarten leggen was ik nog wel een beetje onzeker. Maar nu weet ik dat de engelenkaarten eigenlijk altijd kloppen. Het foto lezen vond ik ook erg leuk. Ik ben hooggevoelig en kwam erachter dat ik eigenlijk altijd al energie van mensen lees. Ik mocht via Maran, ook nog oefenen op iemand die ik niet kende. Dat was heel bijzonder. Ik wil mij dan ook graag verder ontwikkelen en daarom ga ik over een paar maanden bij Maran de training Energetisch Behandelen volgen. Ik ben blij dat ik deze kant van mijzelf ontdekt heb.
Ineke, 55 jaar

Ja, ik doe mee
Maran Brouwer Drachten

Samen met mij werken aan je succes?

Klaar om meer te weten te komen over jezelf? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kracht leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Met mijn verschillende trainingen geef ik jou balans en innerlijke rust.