Hey mooierd!

 

Te midden van alle hectiek omtrent het COVID virus, hebben wij een verbouwing en verhuizing achter de rug. De afgelopen 2 maanden hebben we keihard gewerkt om een prachtige praktijk te creëren van een eenvoudige garage en een heerlijk huis voor ons gezin te realiseren.

 Door de Corona crisis liep het allemaal wat anders en moesten we schakelen. We konden niet meer rekenen op alle hulp. Niet omdat familie en vrienden niet wilden maar omdat het gewoon niet verstandig was. Gezondheid voor alles!

Het was een pittige tijd, maar we zijn over. Ik ben onwijs blij en dankbaar voor deze prachtige nieuwe plek.Wanneer we weer kunnen starten, is voor nu nog even onzeker maar ik kan niet wachten om deze mooie plek in te wijden.

Ik hoop dat alles goed met je gaat. Dat je een postitieve mindset kunt houden en je nog kunt vermaken. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je wellicht eens kijken tussen mijn online trainingen. Via video’s en een werkboek leer ik je van alles over engelen, kaartleggen, foto readen of hoe jij je tofste leven kunt gaan creëren.

 

Hier vindt je alle uitgebreide informatie!

 

Liefs Maran