Je wist vast al dat het bij Sentire ook mogelijk was om online workshops te volgen. Aangezien ik mensen door heel het land help, was deze vorm van workshops een welkome optie. Je kunt dus vanuit je luie stoel en wanneer het jou past een toffe workshop bij mij volgen. De workshops bestaan uit een werkboek met bijpassende en uitgebreide video’s.

Momenteel kun je kiezen uit de workshops:

  • Engelenkaarten leggen en foto readen
  • In contact met je engelen

Beide heel bijzonder om te volgen en deze zullen jouw intuïtie dan ook een boost geven. Lekker op jouw tijd en jouw manier alles leren over de engelen of het engelenkaarten leggen & foto readen.

Maar sinds begin deze maand is het ook mogelijk om de workshop; Creëer je mooiste leven, online te gaan volgen. Ik heb hard gewerkt aan de video’s en het werkboek.

Tijdens deze workshop begeleid ik je om je doelen, wensen en plannen uit te laten komen. Middels een werkboek en de video’s doen we diverse opdrachten en oefeningen waardoor jij steeds meer tot jouw kern komt. We brengen jouw talent in kaart, bekijken waar jouw hart warm van wordt en zetten dat om tot doelen en wensen. Of dit nu bijvoorbeeld een nieuwe baan is, een nieuwe opleiding of meer geld, dit is voor iedere deelnemer anders. Aan het eind van de workshop heb je een prachtig werkboek met concrete stappen voor een heel jaar in handen. Hoe cool is dat?

Dus wil jij het roer om gaan gooien? Ben je er klaar voor om echt je hart te gaan volgen? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. Hier kun je nog meer info vinden of je aanmelden.

Twijfel je nog? Lees dan even de ervaringen van mensen die je reeds voorgegaan zijn! Je kunt alle uitgebreide informatie vinden op de pagina online workshops. Wil je graag persoonlijk advies? Dat kan ook. Stuur dan even een mailtje of laat een berichtje achter via het contactformulier.

Hier vindt je alle uitgebreide informatie!

 

Liefs Maran