Hey mooierd!

 

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je graag iets anders wil gaan doen maar wat??
Nou dat gevoel had ik nou ook zo’n 15 jaar geleden. Ik had een mooi leven. Een prachtig gezinnetje, een goede baan (met bijbehorend salaris), een mooi huis en lieve vrienden en familie om me heen. Maar ik had altijd het gevoel alsof er iets ontbrak. Iets waardoor ik niet echt gelukkig en mijzelf kon zijn. Ik schaamde mij daar best wel voor want ik had niets om over te klagen natuurlijk. En hoe ga je iemand uitleggen hoe je je voelt als je het zelf al niet helemaal snapt??

Dus ik bikkelde door. Ik vertelde mijzelf dat ik niet zo gek moest doen en kop ervoor en gaan! Oh en dat ging best goed hoor… ongeveer een jaar lang nog… toen niet meer ;).  Dat “kop ervoor, niet zeuren – gedrag” had ervoor gezorgd dat ik keihard onderuit ging. Ik kon op een ochtend gewoon niet meer mijn bed uitkomen. Ik kreeg last van paniek aanvallen en functioneerde voor geen meter meer. Op mijn werk snapten ze er niets van. Sterker nog, er was maar weinig begrip. Er was toch niets mis in mijn leven? Het zorgde voor nog meer stress en verdriet. Waarom gebeurde dit?

Mijn moeder sleurde mij mee naar iemand om mee te praten. Ze besloot dat het zo niet langer ging. Ze pakte de zorg op van mijn zoontje (die toen ca. 2 jaar was) en sleepte mij dagelijks mee voor een wandeling. Ze heeft mij echt gered, die moeder van mij, daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Maar goed, ik ging dus praten met een coach en ik kwam erachter dat ik eigenlijk mijn hele leven had ingericht naar verwachtingen van anderen en hoe ik vond dat het “hoorde”. Vanuit mijn hoofd dus. Het contact met mijn gevoel was ik compleet kwijtgeraakt. Ik leefde vanuit ego, controle en angst. Zooo dat was wel even een binnenkomer hoor. Ik ben best wel een knokker (goh, van wie zou ik dat nou hebben haha) en ik besloot om voor mijzelf en mijn gezin, de beste versie te creëren van wie ik kon zijn. Ik besloot om een opleiding te gaan doen in iets waar ik interesse in had. Healen… De rest is geschiedenis. Ik begon te leven vanuit flow en werd echt gelukkig.

Luister, ik pretendeer niet dat mijn leven perfect is of dat ik perfect en alleen maar gelukkig ben. Zeker niet. Maar ik leef vanuit mijn gevoel en dat maakt mij krachtig. Ik heb een duidelijke visie waar ik naar toe wil en waar ik wil zijn. DAT zorgt ervoor dat ik de dalen van het leven beter kan handelen. Er is meer balans en ik sta steviger. En boven alles; ik doe wat ik leuk vindt. Het maakt mij een betere moeder, partner, dochter, vriendin etc.

Herken jij je in mijn verhaal? Heb jij ook dat gevoel dat je graag iets anders wil? Dan heb ik iets gaafs voor je. Een training waarin je energetisch leert healen.  Je leert werken met energie, het openen en afsluiten daarvan, hoe chakra’s werken en vooral hoe je een zuivere energetische healing kunt geven.
Soms kunnen we er verstandelijk geen chocola van maken maar VOEL je gewoon dat je ergens moet zijn. Dat brengt je naar de mooiste plekken.

Het is een heel weekend lang met magische ervaringen. Ik werk met kleine groepjes, zodat er voldoende tijd en aandacht voor jou is!

De cursus Healen is voor veel mensen lifechanging geweest. Lees de reviews over mij en mijn werk maar eens. Dat kan hier.

Voel je een JA? Ga er dan voor en sta jezelf toe ook jouw leven ten goede te veranderen. Je kunt hier klikken voor meer info en alle beschikbare data. Mocht je nog vragen hebben? Je kunt mij direct appen via 06 – 25 49 31 26

 

Liefs Maran