Maran Brouwer

 

Wie ben ik? Wat is mijn missie en waarom ben ik expert?

Ik ben moeder, partner en ondernemer. Ik weet hoe het is om alle ballen in de lucht te moeten houden en deze druk te ervaren. Ook ik ging hier bijna aan onderdoor.

Van kleins af aan kan ik al energie waarnemen met mijn handen. Dit heb ik altijd weg gestopt. Toen ik op latere leeftijd oververmoeid raakte was dat het moment dat ik op zoek ging naar mijzelf. Hieruit volgde een training tot Energetisch Therapeut. Ik ontdekte de kracht van energie en dat veranderde mijn leven.

Het begin van Sentire

Al snel kreeg ik de eerste cliënten en ontstond er een prachtige en drukke praktijk. In de loop der jaren wisten steeds meer mensen de weg naar mij te vinden. Hierdoor kon ik mijn baan in loondienst opzeggen en ging ik fulltime aan de slag bij Sentire. De afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid. Zo heb ik een HSP Coach opleiding afgerond, ben ik inmiddels kindercoach, edelsteen therapeut, ademcoach en ben ik opgeleid om te kunnen werken met familieopstellingen.  Al deze facetten pas ik toe tijdens mijn behandelingen indien nodig. Ik kijk naar diegene die tegenover mij zit en zet in waar ik denk dat behoefte aan is.

Mijn nuchtere aanpak en toch spirituele benadering van het leven, maakt dat mijn tips en adviezen in jouw dagelijks leven en de huidige maatschappij eenvoudig toe te passen zijn. Ook voor jou! Mijn behandelingen en sessies zijn altijd maatwerk, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Mijn missie is om jou te verbinden met je oorspronkelijke ik en vanuit daar vrijuit te kunnen leven.

Workshops en trainingen

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou zodat jij weer de balans in je leven kunt vinden en kunt blij zijn met wie jij bent! Tot een van mijn passies behoort dan ook het geven van trainingen en workshops. Dit doe ik reeds jaren met veel plezier.

Liefs Maran

Klaasje Tigchelaar

Mijn naam is Klaasje Tigchelaar, Gelukkig getrouwd met Klaas (ja klopt, Klaas en Klaasje). Samen hebben we drie heerlijke pubers. Twee famkes (Marije en Rixt) en een jongen (Jelle). We wonen met onze beestenboel in Wirdum. Iedere puber heeft zijn eigen dier, de famkes de hynders en de stoere jongen de stabyhûn Yfke.

We hebben een eigen bedrijf in Heerenveen. Waar ik 2 dagen werkzaam in ben. Daarnaast vind ik het fijn om mensen blij te maken, te lezen, tijd met mijn vriendinnen en familie door te brengen en tijd voor mijzelf te hebben. Maar waar ik echt blij van word is energetisch werk.

Al enige tijd assisteer ik Maran met de cursus energetisch healen. Heerlijk om te doen en mensen verwonderd en blij zien te worden van het healen. De verwondering te zien dat ze het zelf kunnen. Maar ook is het bijzonder om het proces waar te nemen waar de cursisten doorheen gaan. Het komt allemaal voorbij en ik ben dankbaar om een stukje van hun reis mee te mogen maken.

Ik ben zelf al een aantal jaar bezig met het volgen van cursussen op het gebied van energetisch healen. En inmiddels geef ik ook behandelingen. Het is magisch werk. Fijn om mensen te mogen helpen en een stukje met hun mee te lopen op hun pad.

Friese nuchterheid

Maran en ik hebben een klik, we lachen (ik kan heel hard lachen), vullen elkaar aan en hebben beiden de Friese nuchterheid en humor.

Omdat Maran het steeds drukker krijgt met haar praktijk Sentire heeft ze mij gevraagd om woensdags bij haar in de praktijk te komen helpen. Mijn hart maakte een sprong en sinds 1 september ben ik werkzaam bij Sentire.

 

Inmiddels ben ik heerlijk aan de slag. Mocht je behoefte hebben aan een energetische behandeling en voelt dat ik je daarbij kan helpen dan zie ik je graag!

 

Lieve groet, Klaasje

Enthousiast?

Wil je graag met ons aan de slag? Wij ontmoeten je graag. Neem contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel.