Maran Brouwer

 

Wie ben ik? Wat is mijn missie en waarom ben ik expert?

Ik ben moeder, partner en ondernemer. Ik weet hoe het is om alle ballen in de lucht te moeten houden en deze druk te ervaren. Ook ik ging hier bijna aan onderdoor.

Van kleins af aan kan ik al energie waarnemen met mijn handen. Dit heb ik altijd weg gestopt. Toen ik op latere leeftijd oververmoeid raakte was dat het moment dat ik op zoek ging naar mijzelf. Hieruit volgde een training tot Energetisch Therapeut. Ik ontdekte de kracht van energie en dat veranderde mijn leven.

Het begin van Sentire

Al snel kreeg ik de eerste cliënten en ontstond er een prachtige en drukke praktijk. In de loop der jaren wisten steeds meer mensen de weg naar mij te vinden. Hierdoor kon ik mijn baan in loondienst opzeggen en ging ik fulltime aan de slag bij Sentire. De afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid. Zo heb ik een HSP Coach opleiding afgerond, ben ik inmiddels kindercoach, edelsteen therapeut, ademcoach en ben ik opgeleid om te kunnen werken met familieopstellingen.  Al deze facetten pas ik toe tijdens mijn behandelingen indien nodig. Ik kijk naar diegene die tegenover mij zit en zet in waar ik denk dat behoefte aan is.

Mijn nuchtere aanpak en toch spirituele benadering van het leven, maakt dat mijn tips en adviezen in jouw dagelijks leven en de huidige maatschappij eenvoudig toe te passen zijn. Ook voor jou! Mijn behandelingen en sessies zijn altijd maatwerk, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Mijn missie is om jou te verbinden met je oorspronkelijke ik en vanuit daar vrijuit te kunnen leven.

Workshops en trainingen

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou zodat jij weer de balans in je leven kunt vinden en kunt blij zijn met wie jij bent! Tot een van mijn passies behoort dan ook het geven van trainingen en workshops. Dit doe ik reeds jaren met veel plezier.

Liefs Maran

Enthousiast?

Wil je graag met mij aan de slag? Ik ontmoet je graag. Neem contact met mij op en wie weet zien we elkaar snel.