Wil je op de hoogte blijven?

Online workshops

Engelenkaarten leggen & Foto readen

Leer werken met jouw intuïtie en je gevoeligheid en verkrijg hierdoor inzichten in je leven!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met engelenkaarten en het readen van foto’s. Ervaring is hiervoor niet nodig. Je leert stap voor stap hoe je kunt werken met engelenkaarten voor jezelf of voor een ander. Je leert ook hoe je je moet afstemmen op een legging of foto en op deze manier zuivere legging of fotoreading kunt doen.

 

Tijdens deze bijzondere workshop ontwikkel jij het contact met je gevoel en zesde zintuig.

Ja, geef me meer informatie

.

In contact met je Engelen

Ontwikkel jouw intuïtie en ontdek jouw lijntje met de engelen!

Tijdens deze workshop breng ik je in je contact met de engelen. Je ontmoet zelfs je persoonlijke beschermengel.  Daarnaast leer ik je alles over het verschil tussen engelen en aartsengelen en wat zij nou precies doen. Je leert de signalen herkennen en te manifesteren met behulp van de engelen. Dus hoe jij de engelenenergie in kan zetten om jou te helpen je doelen en wensen te behalen. Maar vooral kunnen de engelen jouw leven nog mooier te maken.

Alles wat je leert zal je positief kunnen inzetten, je zal meer gaan leven vanuit je gevoel. Een prachtige workshop die je leven zal veranderen!

Ja, geef me meer informatie

Creëer je mooiste leven

Ben jij klaar om het roer om te gooien?

Voel je dat er iets moet veranderen in je leven maar weet je niet hoe?
Zijn jouw doelen en wensen nog niet helemaal duidelijk?
Heb je geen idee hoe jij je doelen en wensen kunt realiseren?

Komt dit je bekend voor? Dan is de workshop ‘Creëer je mooiste leven’ zeker een aanrader voor jou.

Wij gaan al snel op in de waan van alledag. De drukte van ons leven zorgt ervoor dat we het contact met ons gevoel uit het oog verliezen. Maar ergens voel je steeds die onrust… een vervelend gevoel, terwijl je alles hebt; een fijne gezin, een goede baan, genoeg vrienden. Toch is dit een duidelijk signaal dat er ergens iets niet goed gaat. En ergens diep van binnen weet je dat eigenlijk ook wel.

Je lijf geeft aan dat het tijd is om te reflecteren. Hoe staat jouw leven ervoor, ben je nog in balans en wat staat er nou nog echt op je verlanglijst? Ben je nog wel echt gelukkig?

Tijdens deze workshop help ik je om je wensen en doelen helder te krijgen en een concreet plan te creëren zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Ja, geef me meer informatie