Ga nu aan de slag met de workshop Creëer je mooiste leven!

Uit ervaring weet ik dat het visualiseren en duidelijk hebben van je doelen en wensen, het bereiken van die doelen en wensen enorm versnelt. Maar ja… wat zijn die doelen dan precies? En als je ze al wel helder hebt, welke stappen moet je nemen om daar te komen?

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Tijdens deze workshop begeleid ik je om je doelen, wensen en plannen uit te laten komen. Middels een werkboek doen we verscheidene oefeningen en opdrachten waardoor jij steeds meer tot jouw kern komt. We brengen jouw talenten in kaart, bekijken waar jouw hart warm van wordt en zetten dat om tot doelen en wensen. Of dit nu bijvoorbeeld een nieuwe baan is, een nieuwe opleiding of meer geld, dit is voor elke deelnemer anders. Aan het eind van de workshop heb je een prachtig werkboek met concrete stappen voor een heel jaar in handen. Hoe cool is dat?
Dus wil jij het roer om gaan gooien? Ben je er klaar voor om echt je hart te gaan volgen? Dan is deze workshop zeker wat voor jou.

Ik begeleid je en voorzie je van tips en adviezen. Een bijzondere en leuke workshop waarbij je jezelf beter leert kennen en jij je mooiste leven creëert!

De workshop bestaat uit 6 video’s en een uitgebreid werkboek.
De investering voor deze workshop is € 67,- euro incl. btw

JA ik doe mee!

Zij gingen je al voor

Sanne- Lynn (38 jaar): 

Ik voelde mij al een tijdje onrustig maar snapte niet zo goed waarom ik mij zo voelde. Want ik had best een fijn leven. Toch kwam ik er met behulp van Maran achter dat ik eigenlijk niet helemaal gelukkig was met mijn werk. Ik heb in de afgelopen jaar met behulp van mijn plan, een paar grote knopen doorgehakt. En ik ben inmiddels begonnen met een opleiding tot verpleegkundige. Iets wat eigenlijk veel beter bij mij past dan wat ik eerst deed. Het onrustige gevoel is weg en ik heb weer veel meer energie. Ik doe weer wat ik leuk vindt.

Geeske (43 jaar): 

Dit was echt een hele gave workshop, ik wou dat ik hem eerder had gedaan. Ik vond het wel spannend of ik er echt achter zou kunnen komen wat ik nou graag zou willen maar dat ging eigenlijk heel snel. Het werkboek was al heel duidelijk en de begeleidende video’s waren erg fijn om te volgen. Voor iedereen die twijfelt om deze cursus te gaan volgen: ik zeg doen. Echt een aanrader, mijn eerste doel heb ik al gehaald!

Maran Brouwer Drachten

Samen met mij werken aan je succes?

Klaar om meer te weten te komen over jezelf? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kracht leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Met mijn verschillende trainingen geef ik jou balans en innerlijke rust.