HSP Coaching

Coaching is een vorm van ondersteuning gericht op het behalen van jouw persoonlijke doelen en het overwinnen van jouw problemen. Op deze manier kan jij je mooiste leven leiden.

Die persoonlijke doelen kunnen heel divers zijn. Zo wil de een beter leren omgaan met gevoeligheid en de ander wil leren nee zeggen en grenzen aangeven. Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve personen.

 

Hoogsensitief zijn kan best lastig zijn. HSP-ers (Hoog Sensitieve Personen) ervaren prikkels intens. Hun zintuigen staan op scherp en zo zien zij bijvoorbeeld snel kleine veranderingen en zijn ze gevoelig voor sferen en emoties van anderen. Ook ervaren hoogsensitieve personen hebben snel hinder van harde geluiden en fel licht.

 

Overprikkeld
Veel sensitieve mensen voelen zich hun hele leven “anders” en kunnen zich hierdoor eenzaam en onbegrepen voelen. De hoeveelheid prikkels (informatie) kan ervoor zorgen dat HSP-ers snel overprikkeld raken, waardoor stress en zelfs een burn-out op de loer ligt.

 

Disbalans
HSP-ers zijn experts in het aanpassen aan hun omgeving. Dit heeft als gevolg dat ze lastig nee kunnen zeggen en moeilijk grenzen aan kunnen geven. Hierdoor doen ze zichzelf tekort en dat heeft weer nadelige gevolgen zoals disbalans en innerlijke onrust.

Maar… het hooggevoelig zijn kan ook onwijs mooi zijn. Het biedt zoveel voordelen en daar wil ik jou graag mee helpen. Om van, wat nu nog een belemmering is, jouw kracht te maken! En geloof mij; dat is mogelijk!

 

Dit leer je bij mij:

  • Omgaan met prikkels
  • Omgaan met emoties en gevoelens
  • Positief benutten van jouw gevoeligheid
  • Bewustwording
  • Zorgen voor jezelf
  • Grenzen aangeven


Tijdens de coaching sessies ligt de nadruk op het omgaan met je eigen mogelijkheden en het positief gebruiken van je sensitiviteit. Ik maak hierbij gebruik van diverse technieken zoals familieopstellingen, ademwerk, meditaties en visualisaties. Samen kijken we naar wat er bij je past en wat je nodig hebt. Een sessie is dan ook altijd maatwerk.

Ben jij er klaar voor persoonlijke groei? Ook als je niet hooggevoelig bent kan ik jou helpen. Wil jij meer rust en balans in je leven? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak

Ik weet niet zeker of ik hoogsenstitief ben, is het voor mij nuttig om toch een afspraak te maken?

Jazeker! Ook als je niet HSP bent kan ik je coachen om meer innerlijke rust en balans te verkrijgen.

Op welke manieren kun jij mij helpen?

Naast de HSP coaching sessies geef ik ook energetische therapie. Een behandeling kan een mooie aanvulling zijn op een coaching sessie. Daarnaast geef ik online trainingen. Het aanbod is op deze website te bekijken.

Ik wil graag hulp en advies over een kind. Kun je mij helpen?

Ja dat kan. Ik ben gecertificeerd kindercoach en gespecialiseerd in HSP. Vanaf 8 jaar kan ik je kind coachen. Tot die leeftijd kijk ik met je mee en help jou je kind te helpen.

Ik woon niet in de buurt, kun jij mij dan wel helpen?

Ja dat kan. Ik geef coachingsessies via skype  Mijn online trainingen vind je hier.

Welke tarieven hanteer je?

Een coaching sessie duurt 45 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een coaching sessie te ondersteunen met een energetische behandeling. Een sessie duurt dan ca. 90 minuten.

Voor actuele tarieven verwijs ik je naar de pagina tarieven.

Maak een afspraak

Energetische therapie (HSP-) Coaching

Stel je vraag

Wil je een afspraak maken voor (HSP-) Coaching of heb je toch nog enkele vragen? Stel je vraag via het contactformulier. Binnen één werkdag kun je een reactie van mij verwachten.