Datum/Tijd
Datum - 21 - 05 - 2021
10:00 - 17:00 uur

iCal Google Calendar


Kinderen in balans

 

  • Ben jij geïnteresseerd in energetisch werk?
  • Lijkt het jou leuk om te werken met kinderen?
  • Wil jij meer weten over hoe je balans kunt terugbrengen bij een kind?

 

Dan is deze bijzondere cursus zeker wat voor jou!

Kinderen staan erg open en zijn puur in hun kijk op de wereld. Gedurende kinderen opgroeien, kunnen er blokkades in hun energiesysteem ontstaan. Dit kan veroorzaakt worden door angsten, overprikkeling, emoties, voedselallergie, trauma’s etc. Energetisch werk is bij uitstek geschikt om hiermee aan de slag te gaan en klachten te verminderen. Tijdens deze workshop leren wij jou hoe je een kind energetisch kunt behandelen maar ook hoe je een kind kunt masseren, eventueel met behulp van prachtige natuurlijke middelen.

 

Het energetisch behandelen of masseren zorgt ervoor dat het kind minder klachten ervaart. Zelfvertrouwen groeit, ze staan steviger in hun schoenen en ze gaan weer een stuk blijer door het leven. Het werken met kinderen is onwijs effectief. Dit komt doordat kinderen heel flexibel zijn en hierdoor snel herstellen. Het effect van een behandeling is daarom vrijwel altijd direct merkbaar.

We leren je hoe je een kind energetisch kunt behandelen middels een duidelijk stappenplan. Deze ontvang je ook na afloop van de cursus. We vertellen je alles over het chakrasysteem en hoe je hiermee kunt werken. Daarnaast leren we je hoe je een gedegen kindermassage kunt geven. Stap voor stap uitgelegd. Deze dag staat voornamelijk in het teken van oefenen. Onze ervaring is dat je hier het meeste van leert.

 

Op vrijdag 21 mei as. van 10.00 tot 17.00 uur kun je meedoen aan deze bijzondere cursus!

Wat kun je verwachten op deze dag?

 

Er komt veel aan bod deze bijzondere cursus. Jij gaat ontdekken hoe je weer balans kunt terugbrengen bij een kind. Na afloop van deze cursus kun je een prachtige energetische behandeling en massage geven.

Voel jij een JA? Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan nu je plekje. Kosten bedragen € 149,-. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers. Je neemt zelf je lunch mee maar wij zorgen wel voor een heerlijke verse soep. Na aanmelding ontvang je van ons een inschrijfformulier met betaalgegevens. We vragen een aanbetaling van 50%. De rest van het bedrag voldoe je bij aanvang.

De workshop wordt gegeven in Drachten. Je bent van harte welkom!

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran