Datum/Tijd
Datum - 03 - 09 - 2021
10:00 - 12:15 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


De magie van de engelen

 

  • Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar engelen energie?
  • Voel jij soms wel energie maar weet je niet wat het is?
  • Wil jij meer weten signalen en manifesteren met engelen?

 

Dan is deze bijzondere workshop zeker wat voor jou! Ik heb een lijntje met de engelen, eigenlijk heeft iedereen dit maar niet iedereen is zich bewust hiervan. Engelen helpen mij niet alleen in mijn werk. Maar ook in het dagelijks leven. Juist vooral in mijn dagelijks leven. Ik heb geleerd om verbinding te maken met ze en om de signalen te herkennen.

Dit kan ik jou ook leren! Waarom? Het leven is een stuk mooier maar vooral makkelijker als je de signalen op je pad herkent op de momenten dat je hulp nodig hebt. Dat je weet welke stappen je moet nemen, de keuzes die je moeten maken etc.

En nog toffer, ik leer je hoe je de engelen energie kunt inzetten om jouw wensen en doelen te realiseren. Dit wordt ook wel manifesteren genoemd.
Of ze er zo uitzien zoals op plaatjes? Ik weet het niet. Ik herken de energie, de sfeer en als blauw licht. Maar ook dit is voor iedereen anders. Ennn… je leest deze tekst niet zomaar.

De signaaltjes op je weg, het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en vooral innerlijke rust en vertrouwen dat het goedkomt. Dat is zo gaaf om te ervaren. Het geeft meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.
De engelen workshop is gewoon een onwijs gave workshop waar jij je leert afstemmen en de signalen leert herkennen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod. Je ontmoet je beschermengel en ik vertel over een engelensteen die we vervolgens voor jou persoonlijk gaan programmeren.

Op vrijdag 3 september as. van 10.00 tot 12.15 uur kun je meedoen aan deze bijzondere workshop!

Wat kun je verwachten op deze workshop?

Er komt veel aan bod deze bijzondere workshop met een prachtige sfeer. Ik leer je hoe je contact kunt maken met je engelen, hoe je de signalen kunt oppikken, hoe je engelenenergie kunt inzetten om jouw dromen en doelen te realiseren en nog veel meer.

Voel jij een JA? Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan nu je plekje. Kosten bedragen € 55,- incl. koffie, thee en lekkers en je krijgt die prachtige engelensteen mee naar huis. Je bent van harte welkom.

De workshop wordt gegeven in Drachten.

 

Corona

Tijdens mijn workshops gelden de maatregelen zoals deze gesteld zijn voor contactberoepen. Dit houdt momenteel in dat je bij binnenkomst je handen desinfecteert en een registratieformulier invult. Daarnaast kun je een mondkapje dragen, maar dit is niet verplicht. Ik hou mijn groepen iets kleiner dan gewoonlijk.

 

LET OP; DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS VOL. JE KUNT JE NOG WEL OPGEVEN VOOR DE WORKSHOP OP 12 OKTOBER AS. ZIE HIERVOOR HET OVERZICHT.

 

Liefs Maran

 

 

Wil je samen met mij aan de slag?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Om jouw talenten meer te ontdekken en jezelf te ontwikkelen? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kennis en gaven leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Als jij de mooiste versie van jezelf creëert ervaar je meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Dit kan via een behandeling in mijn praktijk maar ook als je deelneemt aan een van mijn cursussen of workshops.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Het is onwijs mooi om te zien wat er gebeurd als iemand zijn eigen kracht en talent leert kennen. Mijn cursussen en workshops zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Met humor en een nuchtere kijk laat ik je graag kennismaken met de wereld van energie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.