Datum/Tijd
Datum - 10 - 03 - 2022
19:30 - 21:30 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Laat je verwonderen door een familieopstelling met edelstenen

 

Een Edelsteen Familieopstelling laat je duidelijk zien hoe je in je leven staat en waarom bepaalde zaken je steeds maar weer overkomen of waarom die steeds maar niet willen lukken. Van die inzichten kan je vervolgens de vruchten plukken!

 

In het dagelijkse leven ervaart iedereen wel eens angsten, overtuigingen, karaktertrekken enz. die je ervan weerhouden om dingen te doen die je leuk vind of om gewoon jezelf te zijn. Al snel zien we vaak in dat de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding ligt. Oke, maar hoe dan verder? En hoe kan ik daar nu nog ‘last’ van hebben? Daar krijg je deze avond inzicht in.

 

Op donderdagavond 10 maart as. van 19.30 tot 21.30 uur organiseer ik samen met Jeanine Talsma deze bijzondere workshop!

Wat kun je verwachten op deze avond?

 

In deze workshop geen representanten, maar edelstenen. Want ook de keuze in edelstenen zegt op onbewust niveau heel veel. De grootte, de kleur, de vorm en de kracht van de steen zelf.

In deze workshop brengen we jouw gezin waarin je bent geboren, in kaart. Als je bewust wordt van de onbewuste interactie tussen de verschillende gezinsleden, met daarbij ook je eigen aandeel, dan heb je vervolgens de keuze om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

 

Familieopstelling met edelstenen geeft veel inzicht in de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of familie. Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen en rangorde binnen het gezin. Door inzicht kan er heling plaatsvinden en patronen verbroken worden

 

Ben jij toe aan inzichten? Ben je er klaar voor om oude patronen en overtuigingen te gaan doorbreken? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. De workshop wordt gegeven in mijn praktijk te Drachten en de kosten bedragen € 55,- incl. koffie, thee en lekkers.

DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS VOLGEBOEKT. JE KUNT JE NOG WEL AANMELDEN VOOR 8 MAART AS. ZIE OVERZICHT.

 

Liefs Maran