Datum/Tijd
Datum - 11 - 02 - 2023
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar


Laat je verwonderen door een familieopstelling

 

Een Familieopstelling laat je duidelijk zien hoe je in je leven staat en waarom bepaalde zaken je steeds maar weer overkomen of waarom die steeds maar niet willen lukken. Van die inzichten kan je vervolgens de vruchten plukken!

 

In het dagelijkse leven ervaart iedereen wel eens angsten, overtuigingen, karaktertrekken enz. die je ervan weerhouden om dingen te doen die je leuk vind of om gewoon jezelf te zijn. Al snel zien we vaak in dat de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding ligt. Oke, maar hoe dan verder? En hoe kan ik daar nu nog ‘last’ van hebben? Daar krijg je deze dag inzicht in.

 

Op zaterdag 11 februari van 10.00 tot 16.00 uur organiseer ik samen met Jeanine Talsma deze bijzondere workshop!

Wat kun je verwachten op deze dag?

 

Bij deze workshop gaan we fysiek opstellen en werken we met representanten.  Systemisch opstellen geeft veel inzicht in de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of familie. Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen en rangorde binnen het gezin. Door inzicht kan er heling plaatsvinden en patronen verbroken worden.

In deze workshop helpen we jou om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

Tevens krijgen we allemaal emotioneel erfgoed mee van onze ouders en voorouders. Je kunt hierbij denken aan trauma’s zoals te vroeg overlijden, mishandeling, armoede, oorlog, mishandeling etc. De energetische ballast draag je (deels) onbewust met je mee en deze hebben invloed op je gedrag, je denken, emoties en relaties. Middels deze dagtraining gaan we aan de slag met het teruggeven van erfgoed wat niet van jou is.

 

Wat krijg jij?

  • Een bijzondere dag vol inspiratie
  • Ruimte voor persoonlijke inbreng
  • Je lunch neem je zelf mee maar wij zorgen voor thee, koffie en lekkers
  • Deskundige begeleiding van Jeanine (Binnenspiegels) en Maran (Sentire Drachten), beiden ervaren opstellers

 

Ben jij toe aan inzichten? Ben je er klaar voor om oude patronen en overtuigingen te gaan doorbreken? Dan is deze cursus zeker wat voor jou. Deze cursus is ook geschikt als je nog geen ervaring hebt in het opstellen. Deze workshop vindt plaats in wijkcentrum De Skule in Drachten. De kosten bedragen € 111,- incl. koffie, thee en lekkers. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Verdere info ontvang je bij aanmelding.

 

Deze dag is inmiddels volgeboekt. Je kunt nog geplaatst worden op de wachtlijst, stuur dan even een mail naar info@sentiredrachten.nl. Je kunt je nog wel aanmelden voor de workshop op 22 april as. Deze kun je vinden in het overzicht.

 

Liefs Maran