Datum/Tijd
Datum - 14 - 09 - 2018
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Eems 99
Drachten


Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met engelenkaarten en het readen van foto’s. Ervaring is hiervoor niet nodig. Je leert hoe je je moet afstemmen op een legging of foto maar ook hoe je een zuivere legging of fotoreading kunt doen.

De nadruk bij deze workshop ligt op het oefenen en ontwikkelen. Je geeft dus zelf een reading maar je ontvangt deze ook. Hierdoor krijg je deze avond ook weer een hoop nuttige informatie en inzichten met betrekking tot jezelf.

Maran zal jou persoonlijk begeleiden en je voorzien van tips en adviezen. Je kunt deze avond je eigen kaarten meenemen maar je mag ook gebruik maken van de kaarten die aanwezig zijn in de praktijk.

De workshop wordt gegeven in de praktijk van Sentire Drachten. Een bijzondere en leuke workshop waarbij de ontwikkeling van je intuïtie en het vertrouwen hierop een enorme boost zal krijgen.

Kosten bedragen € 55,- p.p. (incl. koffie/ thee en wat lekkers)

De volgende avond staat gepland op 14 september 2018, 19.30 – 22.00 uur.

DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS VOL GEPLAND. HEB JE INTERESSE OM DEZE WORKSHOP TE VOLGEN? STUUR DAN EVEN EEN BERICHTJE DAN HOU IK JE OP DE HOOGTE! LIEFS MARAN

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.