Datum/Tijd
Datum - 06 - 11 - 2021
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
DrachtenHet doel van onze workshop edelstenen is het leren werken met en toepassen van edelstenen in je dagelijks leven.

Edelstenen worden gevormd door de aarde. Vele duizenden jaren worden je gevoeld met grondstoffen en mineralen, wat maakt dat edelstenen een hoge energetische trilling bezitten. Het dragen van een edelsteen zorgt ervoor dat jij meegenomen wordt in deze energetisch hoge trilling. Hierdoor kan een edelsteen op fysiek en emotioneel vlak werken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en buikklachten maar ook kun je een steen dragen tegen prikkels, boosheid of angsten. Een prachtige natuurlijke ondersteuning die al eeuwenlang gebruikt wordt. En toepasbaar is bij zowel volwassenen als kinderen.

 

Wat kun je na deze workshop:

Je houdt van stenen, je voelt dat ze echt iets doen en wilt graag meer over ze leren. Met de workshop edelstenen leer je hoe je kristallen in het dagelijks leven kunt inzetten voor bijvoorbeeld edelsteentherapie. Na het volgen van deze workshop kun je het volgende:

– Je kan zonder te twijfelen een steen voor jezelf uitkiezen
– Je kan stenen inzetten op anderen te helpen.
– Je kan stenen herkennen.
– Je kan feilloos stenen kiezen vanuit intuïtie.
– Je kan op basis van jouw kennis, edelstenen plaatsen in een leefruimte.

 

Voor deze workshop heb je geen ervaring of basiskennis nodig. Je kunt zo instromen. De workshop bestaat uit een hele dag waarin we de volgende onderwerpen behandelen

 

  • De werking van edelstenen
  • Het gebruik van edelstenen
  • Hoe verzorg je edelstenen
  • Uitleg van de 10 meest gebruikte edelstenen
  • De werking van edelstenen op aura en chakra’s
  • Hoe kies je de juiste edelsteen
  • Rituelen met edelstenen
  • Mediteren met edelstenen

En meer…

 

Wat krijg je:

 

√ Een dag vol inspiratie en waardevolle lessen.

√ De mogelijkheid om voordelig edelstenen aan te schaffen

√ Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.

√ Tijdens de workshop onbeperkt koffie/ thee en lekkers

√ Ondersteuning tijdens maar ook na de workshop

 

 

We werken in kleine groepen in mijn praktijk te Drachten.

De workshop staat gepland op zaterdag 6 november van 10.00 tot 16.00 uur

 

De prijs bedraagt € 149,-. Bij opgave vraag ik een aanbetaling van 50 %, de rest mag worden voldaan bij aanvang van de workshop. Het is tevens mogelijk om een pakket van de 10 meest gebruikte edelstenen tegen een voordelig tarief aan te schaffen. Dit is overigens geen must. Tijdens de workshop kun je ook gewoon met mijn edelstenen werken. Bij opgave ontvang je hierover meer info.

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran

 

 

Wil je samen met mij aan de slag?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Om jouw talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen? Ik help je hier graag bij. Met mijn kennis en gaven leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Als jij de mooiste versie van jezelf creëert ervaar je meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Dit kan via een behandeling in mijn praktijk maar ook als je deelneemt aan een van mijn cursussen of workshops.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Het is onwijs bijzonder om te zien wat er gebeurd als iemand zijn eigen kracht en talent leert kennen. Mijn cursussen en workshops zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Met humor en een nuchtere kijk laat ik je graag kennismaken met de wereld van edelstenen.