Datum/Tijd
Datum - 21 - 03 - 2019
20:00 - 20:30 uur

iCal Google Calendar


 

Waarom een healing op afstand met volle maan? Tijdens de volle maan is er veel meer spirituele energie aanwezig en daar kunnen wij ons voordeel meedoen. Door de magnetische aantrekkingskracht is het net alsof er met volle maan deuren open gaan die anders gesloten zijn. Je kunt dan die energie inzetten om je doelen te gaan realiseren, om meer balans te ervaren en om je gelukkiger te gaan voelen. En believe me… dat werkt!

 

Ok, ik kan mij trouwens best voorstellen, dat als je nog nooit met een energetische behandeling in aanraking bent geweest, je het een beetje vage shit vind. Toch wil ik je uitnodigen om je open te stellen om het eens te ervaren. En om te ontdekken wat het JOU oplevert. En… je kunt hiervoor heerlijk in je eigen omgeving blijven.

 

Als BONUS heb ik ook nog een toffe Volle Maan Meditatie voor je. Deze ontvang je gratis bij aanmelding! De twee dagen voor en na de volle maan zijn bij uitstek geschikt voor deze meditatie en helpen om je intenties nog eens kracht bij te zetten.

 

Dus zet de datum in je agenda en meld je snel aan via onderstaande knop. We starten 21 maart as. om 20.00 uur en het duurt ongeveer een half uurtje.
Na jouw aanmelding ontvang je van mij een mail met alle verdere details.

Na afloop van deze healing ontvang je van mij een persoonlijk verslag met alles wat ik bij jou heb opgepikt.

Kosten voor deze healing op afstand bedragen € 20,- Gun jij jezelf deze bijzondere ervaring? Geef je dan snel op!

 

HELAAS IS DEZE HEALING VOL GEBOEKT. JE KUNT JE NOG WEL OPGEVEN VOOR DE VOLGENDE HEALING OP 19 APRIL AS.

 

 

Liefs Maran