Datum/Tijd
Datum - 19 - 02 - 2019
20:00 - 20:30 uur

iCal Google Calendar


Op 19 februari is het weer volle maan en geef ik een fantastische GRATIS groepshealing op afstand. Ik wil jullie graag kennis laten maken met de magie van de volle maan.

 

Tijdens volle maan is er veel meer spirituele energie beschikbaar waardoor er een betere connectie kan gemaakt worden met het universum. Ook zijn er meerdere frequenties beschikbaar in ons brein, waardoor dit het beste moment is om healing op afstand te geven. Het is net of er tijdens volle maan deuren worden geopend die anders gesloten zijn, waardoor men beter contact kan maken met energieën. Ook onze emoties worden beïnvloed, dit komt door de magnetische aantrekkingkracht die de volle maan bezit.

 

De volle maan helpt het proces in gang te zetten voor het maken van nodige veranderingen in ons bewustzijn. Je kunt je beter afstemmen op wensen en doelen. Volle maan bestaat eigenlijk uit vijf dagen. Twee dagen voor volle maan, de dag zelf en twee dagen nadien. Tijdens deze vijf dagen is de energie voor meditatie en spirituele rituelen veel krachtiger.

 

Alle reden dus om mee te doen aan deze toffe GRATIS healing.

 

Praktische informatie:

Datum en tijd:     19 februari om 20.00 uur

Waar:                   Je eigen omgeving

Duur:                    30 minuten

Kosten:                GRATIS

 

Let op in verband met mijn voorbereidingstijd kun je je aanmelden via onderstaande link, tot uiterlijk 18 februari – 20.00 uur.

Bij het aanmelden ontvang je van mij een mail met instructies en als BONUS ontvang je nog een bijzondere volle maan meditatie. Deze meditatie helpt je wensen en doelen nog meer kracht bij te zetten.

 

DE INSCHRIJVING VOOR DEZE GRATIS HEALING IS GESLOTEN!

 

Liefs Maran

 

P.s. Tijdens volle maan kan je ook je kristallen en edelstenen in het maanlicht leggen om ze te reinigen en op te laden.