Datum/Tijd
Datum - 23 - 06 - 2018 & 24 - 06 - 2018
10:00 - 17:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire
Eems 99
Drachten


Heb je de training Energetisch Behandelen, level 1 gevolgd? En ben je klaar voor nieuwe kennis en inzichten? Tijdens de level 2 training gaan we ons nog verder ontwikkelen op het gebied van healing. We gaan er weer een onwijs gaaf weekend van maken.

Dit leer jij tijdens de training: 

–          Energetisch ruimtes reinigen
Hoe je mensen moet behandelen heb je inmiddels geleerd. Maar ook in ruimtes, zoals huizen of een werkplek, kan een bepaalde energie hebben waar men last kan van hebben. Dit kan komen door negatieve situaties of personen maar ook door oude energie die niet van jou is. Wij leren jou hoe je deze ruimtes kunt reinigen, zodat de sfeer verbetert.

 

–          Chakra’s balanceren
We leren jou hoe jij de chakra’s van je cliënt in balans kunt brengen. Een prachtige tool waarmee je de energie van je cliënt ineens opschoont en balanceert.

 

–          Gids/ Engelen contact
Hoe maak je contact met je gids en/of engelen. Hoe zet je de engelen energie in tijdens een healing en hoe kun je communiceren met jouw engelen.

 

–          Edelsteen leggingen
De kracht van de edelstenen is enorm. Deze zijn dan ook bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens een behandeling. Wij leren jou een aantal gave edelsteen leggingen en je gaat deze natuurlijk ook zelf ervaren.

–          Aura’s voelen en waarnemen
Tijdens ‘level 1’ heb je al kennis kunnen maken met het fenomeen aura’s. Bij de level 2 gaan we ons nog meer in verdiepen en we leren je hoe je zelfs aura’s kunt waarnemen.

Ook na deze training zullen er oefendagen georganiseerd worden om je gaven te onderhouden en verder te ontwikkelen.

Jouw investering:

De investering voor de cursus Energetisch Behandelen bedraagt  € 299,- incl. BTW. Bij aanmelding vragen wij een aanbetaling van € 50,-, de rest mag bij aanvang van de training worden voldaan. Wil je in termijnen betalen neem dan even contact op.

Dit krijg jij:

  • 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
  • Oefendagen na afloop van deze cursus
  • Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
  • Elke cursusdag een verzorgde lunch.
  • Een toffe goodiebag.

Ook deze training wordt gegeven in Boornbergum (aan de rand van Drachten)

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran