Datum/Tijd
Datum - 07 - 04 - 2018 & 08 - 04 - 2018
10:00 - 17:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire
Eems 99
Drachten


Lijkt het je te gek om ENERGETISCH mensen te helpen en om te leren hoe energie echt werkt?

Voel je dat het je passie is om mensen te helpen om blokkades te doorbreken zodat zij hun innerlijke rust en balans weer kunnen vinden. Of wil je gewoon je familie en vrienden kunnen helpen? En ben je, net als ik, gefascineerd door energie? En wil jij daarmee leren werken?

Dan nodigen wij je met heel ons hart uit voor onze training ENERGETISCH BEHANDELEN! In deze training leer je de basis om een prachtige en zuivere energetische behandeling te geven. De basiscursus, level 1 bestaat uit 2 volledige dagen waarin het volgende behandeld gaat worden:

Openen en afsluiten
Deze eerste stap staat in het teken van jezelf verbinden met de energie bron. Je leert jezelf open stellen maar ook jezelf beschermen is hierbij een belangrijk onderdeel. Zodat je geen nadelige effecten ondervindt van het behandelen en/of de klachten van diegene die jij behandeld.

Afstemmen
Hoe verbind jij je met diegene die jij behandeld? Hoe stem jij je af en hoe zorg jij ervoor dat je resoneert met de ander? Door je af te stemmen kun je onwijs zuiver werken en zullen jouw ervaringen intenser en duidelijker zijn.

Chakra’s
We gaan jou laten ervaren hoe chakra’s voelen. Wat er gebeurd bij een blokkade en hoe kun jij hiermee kan gaan werken. Wat zijn chakra’s eigenlijk en waar staan ze voor? Dit komt allemaal aan bod in de deze training.

Oefenen en ervaren
Bij de training ligt de nadruk op de praktische kant, omdat onze ervaring is dat wij jou dit zo op de beste manier kunnen leren. Oefenen en zelf ervaren is dus een groot onderdeel. Een van de gave dingen aan het energetisch behandelen is dat er ongekende mogelijkheden zijn.

Ook na deze training zullen er oefendagen georganiseerd worden om je door te ontwikkelen of kan je kiezen om je te specialiseren d.m.v. het volgen van het volgende level. Iedereen kan leren om energetisch te behandelen!  Tijdens deze training gaan we op zoek naar jouw persoonlijke talenten.

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:
√ 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
√ Oefendagen na afloop van deze cursus
√ Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
√ Elke cursusdag een verzorgde lunch.
√ Een toffe goodiebag.

De investering voor de training Energetisch Behandelen bedraagt  € 299,- incl. BTW . Bij opgave vragen wij een aanbetaling van € 50,- het restbedrag mag bij aanvang van de training worden voldaan.

Er is slechts plek voor minimaal 6 en maximaal 9 cursisten omdat wij jullie de aandacht wil geven die nodig is om een TOP behandelaar te worden.

Praktische details.
De cursusdagen worden gegeven te Boornbergum (aan de rand van Drachten)

Yes, ik geef me op!