Datum/Tijd
Datum - 09 - 02 - 2019 & 10 - 02 - 2019
10:00 - 17:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Boornbergum
Bosschawei 42
Boornbergum


Lijkt het je te gek om ENERGETISCH mensen te helpen en om te leren hoe energie echt werkt?

Voel je dat het je passie is om mensen te helpen om blokkades te doorbreken zodat zij hun innerlijke rust en balans weer kunnen vinden. Of wil je gewoon je familie en vrienden of misschien wel je kinderen kunnen helpen? Ben je, net als ik, gefascineerd door energie? En wil jij daarmee leren werken?

Dan nodigen wij je met heel ons hart uit voor onze training ENERGETISCH BEHANDELEN! In deze training leer je de basis om een prachtige en zuivere energetische behandeling te geven. De basiscursus, level 1 bestaat uit 2 volledige dagen waarin het volgende behandeld gaat worden:

Openen en afsluiten
Deze eerste stap staat in het teken van jezelf verbinden met de energie bron. Je leert jezelf open stellen maar ook jezelf beschermen is hierbij een belangrijk onderdeel. Zodat je geen nadelige effecten ondervindt van het behandelen en/of de klachten van diegene die jij behandeld. We geven je tevens handvatten om je te kunnen beschermen tegen negatieve energie.

Afstemmen
Hoe verbind jij je met diegene die jij behandeld? Hoe stem jij je af en hoe zorg jij ervoor dat je resoneert met de ander? Door je af te stemmen kun je onwijs gericht werken en zullen jouw ervaringen intenser en duidelijker zijn.

Chakra’s
We gaan jou laten ervaren hoe chakra’s voelen. Hoe ontstaan blokkades en wat doet dat met je energie? Wat zijn chakra’s eigenlijk en waar staan ze voor? Dit komt allemaal aan bod in de deze training.

Oefenen en ervaren
Bij de training ligt de nadruk op de praktische kant, omdat onze ervaring is dat wij jou dit zo op de beste manier kunnen leren. Oefenen en zelf ervaren is dus een groot onderdeel. Een van de gave dingen aan het energetisch behandelen is ieder op dit gebied een persoonlijk talent heeft. Wij gaan dit weekend jouw talent naar de oppervlakte brengen.

Ook na deze training zullen er oefendagen georganiseerd worden om je door te ontwikkelen of kan je kiezen om je te specialiseren d.m.v. het volgen van het volgende level. Iedereen kan leren om energetisch te behandelen!

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:

√ 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
√ Oefendagen na afloop van deze cursus
√ Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
√ Elke cursusdag een verzorgde lunch.
√ Een toffe goodiebag.

Tevens krijg je exclusieve toegang tot onze besloten facebook community. In deze bijzondere groep vind je gelijkgestemden uit vorige trainingen en de ruimte om vragen te stellen, ervaringen en nieuwe informatie met elkaar te delen, ook na de training!

De investering voor de training Energetisch Behandelen bedraagt  € 299,- incl. BTW . Bij opgave ontvang je van ons een aanmeldformulier.

We werken in kleine groepjes zodat we jou alle aandacht en tijd kunnen geven die je nodig hebt.

Praktische details.
De cursusdagen worden gegeven te Boornbergum (aan de rand van Drachten)

HELAAS KUN JE JE NIET MEER OPGEVEN VOOR DEZE TRAINING. DE EERST VOLGENDE TRAINING STAAT GEPLAND OP 13 EN 14 APRIL 2019. HIER ZIJN NOG WEL PLAATSEN BESCHIKBAAR!

 

Liefs Maran

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.