Datum/Tijd
Datum - 25 - 04 - 2023
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Opstellingenavond (familieopstellingen)

 

Omdat wij vanuit ons werk vaak de vraag krijgen of er ook mogelijkheden zijn om een gerichte vraag of thema in te brengen voor een opstelling, organiseren wij opstellingenavonden. Tijdens deze avond wordt er dus gewerkt met een ingebrachte vraag of thema van een vraag inbrenger. Voor deze avond is er reeds een vraag inbrenger en zijn we op zoek naar representanten.

Als representant kun je gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijvoorbeeld een familielid (van de vraagsteller) in te nemen. Het bijzondere is dat je daarbij dingen gaat ervaren die passen bij die persoon op die plek. Representeren is een waardevolle ervaring. Je wordt nooit zomaar gevraagd voor een rol en hierdoor ontvang je zelf ook de nodige inzichten.

 

Wat kun je verwachten op deze avond?

 

Bij een opstelling kies je representanten voor belangrijke mensen/ familieleden of terugkerende thema’s in je leven. Je geeft deze mensen of thema’s een plaats in de kamer. De representanten krijgen gevoelens of fysieke ervaringen die horen bij die plek in het systeem. Je hoeft geen speciale gave te hebben om te representeren. Het gaat vanzelf en iedereen kan het.

Deze avond helpen we om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

Tevens krijgen we allemaal emotioneel erfgoed mee van onze ouders en voorouders. Je kunt hierbij denken aan trauma’s zoals te vroeg overlijden, mishandeling, armoede, oorlog, mishandeling etc. De energetische ballast draag je (deels) onbewust met je mee en deze hebben invloed op je gedrag, je denken, emoties en relaties.

 

Deelname

Voor deze avond is er reeds een casus inbrenger en zijn we op zoek naar representanten. Deze avond familieopstellingen is in een kleine groep van ca. zeven deelnemers. Ervaring is niet nodig. Kosten bedragen € 44,- en zijn vrijgesteld van BTW.  Inclusief koffie, thee en lekkers. De avond zal worden begeleid door Maran (Sentire Drachten) en Jeanine (Binnenspiegels).

 

Wil je zelf een casus inbrengen? Dat kan. De kosten bedragen € 111,-. Neem hiervoor even contact met ons op, zodat we samen een datum kunnen inplannen. Verdere info ontvang je bij aanmelding.

 

Voel jij een JA om als representant aan te sluiten bij deze bijzondere avond? Ben je klaar voor inzichten en een bijzondere ervaring? Meld je dan snel aan. Je bent van harte welkom! De opstellingenavond vindt plaats in Drachten en start om 19.30 uur, rond 22.00 uur zullen we weer afronden.

 

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze avond. Op onze volgende opstellingenavond op 9 mei, is nog wel ruimte. Kijk hiervoor in het overzicht.

Liefs Maran