Datum/Tijd
Datum - 24 - 09 - 2021 & 12 - 11 - 2021
19:15 - 21:15 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


In de opleiding intuïtieve ontwikkeling leer je wat intuïtie is en wat het kan betekenen voor je. Maar dat niet alleen, je leert je intuïtieve vermogen en de inzichten die hieruit ontstaan, te integreren in jouw leven. In je werk, in je gezinsleven, in je relaties, etc.

 

Deze training, een uniek traject van 7 delen, hebben wij ontwikkeld voor mensen die verdieping zoeken in het leven maar ook zichzelf weer willen worden. Deze maatschappij zorgt ervoor dat wij veel vanuit ons hoofd leven en hierdoor het contact met onze intuïtie verliezen. We nemen je graag mee op deze bijzondere innerlijke reis, om jezelf te helen en de verbinding met jezelf weer te versterken.

 

Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is altijd aanwezig maar door omstandigheden zijn wij veelal de verbinding verloren. Intuïtie kun je niet manipuleren maar je kunt het wel trainen. Ontwikkeling van je intuïtieve waarneming zorgt ervoor dat jij bewuster wordt van emoties, ideeën, gevoelens en gedachten. Het vergroot bewustzijn in dagelijkse innerlijke processen en zorgt voor handvatten om problemen, vragen en uitdagingen aan te pakken. Deze innerlijke reis zorgt voor rust en helderheid.

 

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen, voor iedereen die zich persoonlijk, emotioneel en spiritueel wil ontwikkelen. Vooropleiding is niet nodig. Het is een reis waarbij het hoofd steeds minder de overhand heeft en je ziel steeds meer naar voren mag komen.

Er komen diverse werkvormen aanbod waardoor deze opleiding sprankelend, fris en inspirerend is. We maken gebruik van technieken zoals visualisatie, meditatie, healing, lichaamswerk en rituelen.

Door deze opleiding leer je steeds beter reageren op de impulsen van je intuïtie.

 

Wat komt er aan bod in deze 7 delen:

 • Kennis maken met de basisprincipes van energie en deze ook ervaren

 • Volle maan, standen en haar energie
 • Van hoofd naar hart, hoe doe je dat?

 • Verbinding ervaren met je lichaam en je gevoel

 • Het ontwikkelen van je intuïtie en hier beter gebruik van maken

 • Manifesteren en loslaten voor meer plezier in je leven

 • Eigenwaarde laten groeien

 • Bewust worden van je gedachten en deze leren shiften

 • Meditatie en Mindfulnes

 • Engelen en gidsen energie

 • Verbinden met jezelf en je omgeving

 • Intuïtief opstellen

 

 

Wat krijg je:

 • Oefeningen welke eenvoudig toepasbaar zijn in jouw dagelijks leven

 • Inzichten in je eigen processen

 • Deskundige begeleiding van Maran en Meta, beide ervaren trainers

 • Toegang tot een besloten facebookgroep voor ondersteuning

 • Koffie, thee en lekkers

 • Een werkboek

 • Certificaat van deelname

 

Voel jij een JA? Ga je met ons mee op deze boeiende reis? Een reis naar binnen, naar jezelf, door gebruik te maken van intuïtie. Wij geven jou de tools en zullen je liefdevol begeleiden. Een waardevolle reis die je rest van je leven bij je draagt.

 

Opleidingsdata:

Vrijdagavond 24 september, 1, 8, 15 29 oktober, 5 en 12 november van 19.15 – 21.15 uur in Drachten

 

Kosten inclusief bovengenoemde, bedragen totaal € 449,-

 

Corona

Wij volgen de maatregelen van het RIVM. Dit houdt in dat je bij binnenkomst je handen moet desinfecteren en een registratie formulier invult. Omdat wij een contactberoep hebben, kan deze training gewoon doorgaan. We werken wel met kleine groepen. Er liggen mondkapjes in de praktijk voor een ieder die deze graag wil dragen. Dit is niet verplicht. Wij reinigen de gehele dag regelmatig onze handen en de ruimte.

 

DEZE REIS IS INMIDDELS VOL GEBOEKT. JE KUNT JE NOG WEL OPGEVEN VOOR DE VOLGENDE REIS, WELKE START OP 10 JANUARI AS.

 

Liefs Maran

 

 

Wil je samen met mij aan de slag?

Hoi, ik ben Maran. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Om jouw talenten meer te ontdekken en jezelf te ontwikkelen? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kennis en gaven leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Als jij de mooiste versie van jezelf creëert ervaar je meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Dit kan via een behandeling in mijn praktijk maar ook als je deelneemt aan een van mijn cursussen of workshops.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Het is prachtig om te zien wat er gebeurd als iemand zijn eigen kracht en talent leert kennen. Mijn cursussen en workshops zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Met humor en een nuchtere kijk laat ik je graag kennismaken met de wereld van energie en alles wat daarbij hoort.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.