Datum/Tijd
Datum - 17 - 06 - 2019
20:00 - 20:30 uur

iCal Google Calendar


17 JUNI – DE MAAN VAN DE KORTSTE NACHT

 

Waarom een healing op afstand met volle maan?

Tijdens de volle maan is er veel meer spirituele energie aanwezig en daar kunnen wij ons voordeel meedoen. Door de magnetische aantrekkingskracht is het net alsof er met volle maan deuren open gaan die anders gesloten zijn. Je kunt dan die energie inzetten om je doelen te gaan realiseren, om meer balans te ervaren en om je gelukkiger te gaan voelen. En believe me… dat werkt!

 

Ok, ik kan mij trouwens best voorstellen, dat als je nog nooit met een energetische behandeling in aanraking bent geweest, je het een beetje vage shit vind. Toch wil ik je uitnodigen om je open te stellen om het eens te ervaren. Denk maar eens de invloed van de maan op eb en vloed… en als je dan nagaat dat wij uit 70% water bestaan dan is het niet zo raar dat de maan ook invloed heeft op ons als mens.

Ik nodig je uit om te ontdekken wat het JOU oplevert. En… je kunt hiervoor heerlijk in je eigen omgeving blijven.

 

Als BONUS heb ik ook nog een toffe Volle Maan Meditatie voor je. Deze ontvang je gratis bij aanmelding! De twee dagen voor en na de volle maan zijn bij uitstek geschikt voor deze meditatie en helpen om je intenties nog eens kracht bij te zetten. De Plantmaan van 17 juni staat in het thema van Bestemming. De energie gaat over je doelen, wat je de afgelopen periode hebt gedaan aan zelfontwikkeling en laat je bewust worden over je dromen. Daarnaast staat het wieden van onkruid centraal. Energetisch kun je dit ervaren als het opruimen van oude emoties en gevoelens. Maar ook gedachten die niet meer dienen.

 

Dus zet de datum in je agenda en meld je snel aan via onderstaande knop. We starten 17 juni as. om 20.00 uur en het duurt ongeveer een half uurtje.
Na jouw aanmelding ontvang je van mij een mail met alle verdere details.

Na afloop van deze healing ontvang je van mij een persoonlijk verslag met alles wat ik bij jou heb opgepikt. Hoe gaaf is dat?

Kosten voor deze healing op afstand bedragen slechts € 20,- Gun jij jezelf deze bijzondere ervaring? Geef je dan snel op!

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran