Datum/Tijd
Datum - 17 - 10 - 2019
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Eems 99
Drachten


DE MAGIE VAN DE ENGELEN!

Ik heb een lijntje met de engelen, eigenlijk heeft iedereen dit maar niet iedereen is zich bewust hiervan. Engelen helpen mij niet alleen in mijn werk. Maar ook in het dagelijks leven. Juist vooral in mijn dagelijks leven. Ik heb geleerd om verbinding te maken met ze en om de signalen te herkennen.

Dit kan ik jou ook leren! Waarom? Het leven is een stuk mooier maar vooral makkelijker als je de signalen op je pad herkent op de momenten dat je hulp nodig hebt. Dat je weet welke stappen je moet nemen, de keuzes die je moeten maken etc.

En nog toffer, ik leer je hoe je de engelen energie kunt inzetten om jouw wensen en doelen te realiseren. Dit wordt ook wel manifesteren genoemd.
Of ze er zo uitzien zoals op plaatjes? Ik weet het niet. Ik herken de energie, de sfeer en als blauw licht. Maar ook dit is voor iedereen anders. Ennn… je leest deze tekst niet zomaar.

De signaaltjes op je weg, het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en vooral innerlijke rust en vertrouwen dat het goedkomt. Dat is zo gaaf om te ervaren. Het geeft meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.
De engelen workshop is gewoon een onwijs gave workshop waar jij je leert afstemmen en de signalen leert herkennen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod. Je ontmoet je beschermengel en ik vertel over een engelensteen die we vervolgens voor jou persoonlijk gaan programmeren.

Jouw investering:
Een onwijs bijzondere avond met een prachtige sfeer. Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan nu je plekje. Kosten bedragen € 50,- incl. werkboek, koffie, thee en lekkers en je krijgt die prachtige engelensteen mee naar huis. Je bent van harte welkom.

 

DEZE WORKSHOP IS VOL! JE KUNT JE NOG WEL AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP “IN CONTACT MET JE ENGELEN” KERSTEDITIE, OP 17 DECEMBER AS.

 

Liefs Maran