Datum/Tijd
Datum - 03 - 11 - 2023
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar


Deze dag is alleen voor genodigden

 

Wat kun je verwachten op deze dag?

 

Bij deze workshop gaan we fysiek opstellen en werken we met representanten.  Systemisch opstellen geeft veel inzicht in de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of familie. Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen en rangorde binnen het gezin. Door inzicht kan er heling plaatsvinden en patronen verbroken worden.

In deze workshop helpen we jou om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te stappen. Dat is de weg naar vrijheid, terug naar je oorspronkelijke eigenheid.

Tevens krijgen we allemaal emotioneel erfgoed mee van onze ouders en voorouders. Je kunt hierbij denken aan trauma’s zoals te vroeg overlijden, mishandeling, armoede, oorlog, mishandeling etc. De energetische ballast draag je (deels) onbewust met je mee en deze hebben invloed op je gedrag, je denken, emoties en relaties. Middels deze dagtraining gaan we aan de slag met het teruggeven van erfgoed wat niet van jou is.

 

Wat krijg jij?

  • Een bijzondere dag vol inspiratie en persoonlijke ontwikkeling
  • Ruimte voor persoonlijke inbreng
  • Je lunch neem je zelf mee maar wij zorgen voor thee, koffie en lekkers
  • Deskundige begeleiding van Jeanine (Binnenspiegels) en Maran (Sentire Drachten), beiden ervaren opstellers

 

Heb jij een uitnodiging van ons ontvangen en wil je je aanmelden? Dat kan hieronder. Wil je deelnemer zonder dat je een uitnodiging hebt ontvangen? Op 25 november hebben we nog plek voor je. Check hiervoor de agenda.

 

Dit event is volgeboekt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden!

 

Liefs Maran