Datum/Tijd
Datum - 06 - 06 - 2019
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Eems 99
Drachten


WORKSHOP ENGELENKAARTEN LEGGEN & FOTO READEN

 

Engelenkaarten geven antwoorden op je vragen. Ze geven je inzicht in jezelf maar ook bij bepaalde situaties. Een fijn steuntje in de rug.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met engelenkaarten en het readen van foto’s. Ervaring is hiervoor niet nodig. Je leert hoe je je moet afstemmen op een legging of foto maar ook hoe je een zuivere legging of fotoreading kunt doen.

We kennen allemaal wel het gevoel dat we twijfelen over keuzes of dat we inzicht willen bij problemen of moeilijke situaties. Hoe gaaf is het om dit als steuntje in de rug te kunnen doen. Het is niet alleen een verijking voor jezelf maar ook een gegarandeerd succes op vriendinnen avondjes of om professioneel mee te werken.

De nadruk bij deze workshop ligt op het oefenen en ontwikkelen. Je geeft dus zelf een reading maar je ontvangt deze ook. Hierdoor krijg je deze avond ook weer een hoop nuttige informatie en inzichten met betrekking tot jezelf.

Er komt veel aan bod deze bijzondere avond. Ik leer je je kaarten reinigen en zuiveren, maar ook diverse leggingen. Ben je al wat meer ervaren dan kun je ook deelnemen. Er worden ook een aantal leggingen voor gevorderden uitgelegd. Je kunt deze avond je eigen kaarten meenemen maar je mag ook gebruik maken van de kaarten die aanwezig zijn in de praktijk. Daarnaast gaan we als bonus het energie lezen van foto’s ontdekken. Kortom een onwijs leuke en leerzame avond in een kleine groep.

De workshop wordt gegeven in Drachten.

Geef je snel op voor deze bijzondere en leuke workshop waarbij de ontwikkeling van je intuïtie en het vertrouwen hierop een enorme boost zal krijgen. Zie ik je dan?

Kosten bedragen € 55,- p.p. (incl. koffie/ thee en wat lekkers)

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran