Datum/Tijd
Datum - 12 - 03 - 2021
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Workshop Engelenkaarten leggen & Foto readen

 

  • Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar engelenkaarten?
  • Voel jij heel veel bij andere mensen maar weet je niet hoe je dat moet duiden?
  • Wil jij meer weten over energie en het afstemmen daarop?

 

Dan is deze bijzondere workshop zeker wat voor jou! Engelenkaarten geven antwoorden op je vragen. Ze geven je inzicht in jezelf maar ook bij bepaalde situaties. Een fijn steuntje in de rug.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met engelenkaarten en het readen van foto’s. Ervaring is hiervoor niet nodig. Je leert hoe je je moet afstemmen op een legging of foto maar ook hoe je een zuivere legging of fotoreading kunt doen.

 

We kennen allemaal wel het gevoel dat we twijfelen over keuzes of dat we inzicht willen bij problemen of moeilijke situaties. Hoe gaaf is het om dit als steuntje in de rug te kunnen doen. Het is niet alleen een verijking voor jezelf maar ook een gegarandeerd succes op vriendinnen avondjes of om professioneel mee te werken.

De nadruk bij deze workshop ligt op het oefenen en ontwikkelen. Lekker bezig zijn dus. Je geeft dus zelf een reading maar je ontvangt deze ook. Hierdoor krijg je deze avond ook weer een hoop nuttige informatie en inzichten met betrekking tot jezelf.

Op vrijdagavond 12 maart van 19.30 tot 22.00 uur kun je meedoen aan deze bijzondere workshop!

 

Wat kun je verwachten op deze avond?

Er komt veel aan bod deze bijzondere avond. Ik leer je je kaarten reinigen en zuiveren, maar ook diverse leggingen. Ben je al wat meer ervaren dan kun je ook deelnemen. Er worden ook een aantal leggingen voor gevorderden uitgelegd. Je kunt deze avond je eigen kaarten meenemen maar je mag ook gebruik maken van de kaarten die aanwezig zijn in de praktijk. Daarnaast gaan we als bonus het energie lezen van foto’s ontdekken. Kortom een onwijs leuke en leerzame avond in een kleine groep. Hoe cool is dat?

De workshop wordt gegeven in Drachten.

Geef je snel op voor deze bijzondere en leuke workshop waarbij de ontwikkeling van je intuïtie en het vertrouwen hierop een enorme boost zal krijgen. Zie ik je dan?

Kosten bedragen € 55,- p.p. (incl. koffie/ thee en wat lekkers)

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran

 

 

Wil je samen met mij aan de slag?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Om jouw talenten meer te ontdekken en jezelf te ontwikkelen? Ik help je hier graag bij. Met mijn kennis en gaven leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Als jij de mooiste versie van jezelf creëert ervaar je meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Dit kan via een behandeling in mijn praktijk maar ook als je deelneemt aan een van mijn cursussen of workshops.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Het is onwijs bijzonder om te zien wat er gebeurd als iemand zijn eigen kracht en talent leert kennen. Mijn cursussen en workshops zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Met humor en een nuchtere kijk laat ik je graag kennismaken met de wereld van energie.

 

 

Voor alle workshops en trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier nalezen