Datum/Tijd
Datum - 21 - 06 - 2019
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar


Een keer in de drie maanden organiseer ik samen met Meta een Energetische Masterclass met een bepaald thema. Deze keer is dat thema KINDEREN.

 

Je kent het vast wel. Je kind zit niet lekker in zijn of haar velletje. Hij of zij heeft last van prikkels op school of druk, zijn vermoeid, voelen zich boos of hebben buikpijn of hoofdpijnklachten. Vaak zijn deze klachten een verschijnsel van het uit balans raken van het energiesysteem (raadpleeg bij twijfel altijd een huisarts!). Als ouder zijnde kun je je dan flink zorgen maken, want hoe ga je hier nou mee om? Hoe gaaf is het, als wij jou een aantal tools leren die je in deze gevallen kunt toepassen?

Deze avond vertellen wij je alles hoe je kind (-eren) energetisch gezien kunt ondersteunen. En niet alleen op het energetische gebied maar ook met etherische olie en edelstenen. Een hele bijzondere masterclass voor iedereen die met kinderen te maken heeft op welke manier dan ook.
Na deze avond heb jij handvatten om je kind een stuk beter ondersteunen op een natuurlijke manier. Tof toch?

Ervaring is niet nodig. Iedereen kan aansluiten.

De kosten voor deze avond bedragen € 66,- (incl. koffie, thee en lekkers) en zal plaatsvinden op 21 juni as. in Drachten

 

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran