Datum/Tijd
Datum - 17 - 05 - 2022
19:30 - 21:30 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Jeanine
Moezel 89
Drachten


Bij deze cursus gaan we fysiek opstellen en werken we met representanten.  Systemisch opstellen geeft veel inzicht in de onderliggende verbindingen en invloeden binnen een gezin of familie. Door een familieopstelling krijg je meer inzicht in bepaalde patronen en rangorde binnen het gezin. Door inzicht kan er heling plaatsvinden en patronen verbroken worden.

In het dagelijkse leven ervaart iedereen wel eens angsten, overtuigingen, karaktertrekken enz. die je ervan weerhouden om dingen te doen die je leuk vind of om gewoon jezelf te zijn. Al snel zien we vaak in dat de oorzaak daarvan in je jeugd of je opvoeding ligt. Oke, maar hoe dan verder? Hier kun je d.m.v. systemisch werk niet alleen inzichten krijgen maar ook de energie veranderen. En dat is natuurlijk heel bijzonder.

 

Deze cursus bestaat uit 3 bijzondere avonden waarin we gaan kijken naar de drie systemische wetten:

  • Sta je op je plek

We kijken hierbij naar je gezin van herkomst. We zien heel vaak dat mensen door omstandigheden (familie gebeurtenissen) niet hun eigen plek innemen en ergens anders gaan staan. Dit kan resulteren in slechte energie flow waardoor je fysieke en emotionele klachten kan ervaren.

 

  • Flow van geven & ontvangen

Hoe goed kun jij geven en hoe goed kun jij ontvangen. En is dit in balans? Bij deze opstelling gaan we kijken naar je blokkades en je verlangen.

 

  • Iedereen insluiten

Mensen die ons pijn doen willen we graag uitsluiten. Maar wat als dit bijvoorbeeld een van je ouders is? Als jij een van je ouders afwijst, wijs je ook een deel van jezelf af. Of wellicht een ex-partner met wie je lastige relatie hebt? We gaan kijken met wie jij een lastige relatie hebt en hoe we iedereen kunnen insluiten en meer innerlijke vrede kunnen ervaren.

 

Wat krijg jij?

  • 3 bijzondere avonden vol inspiratie
  • Elke cursus avond thee, koffie en lekkers
  • Deskundige begeleiding van Jeanine Talsma en Maran Brouwer, beiden ervaren opstellers

 

Deze cursus wordt gegeven in de praktijkruimte van Jeanine te Drachten. Bij aanmelding ontvang je alle info. De avonden zijn gepland op 17 en 24 mei en 7 juni van 19.30 tot 21.30 uur.

 

Ben jij toe aan inzichten? Ben je er klaar voor om oude patronen en overtuigingen te gaan doorbreken? Dan is deze cursus zeker wat voor jou. De kosten bedragen € 179,- incl. koffie, thee en lekkers. Bij opgave vragen we een betaling van 50%. Wil je liever in termijnen betalen? Neem dan even contact met ons op.

 

Deze workshop is inmiddels volgeboekt!

 

Liefs Maran