Datum/Tijd
Datum - 19 - 09 - 2020
10:00 - 17:00 uur

iCal Google Calendar


Kinderen in balans

 

  • Ben jij geïnteresseerd in energetisch werk?
  • Lijkt het jou leuk om te werken met kinderen?
  • Wil jij meer weten over hoe je balans kunt terugbrengen bij een kind?

 

Dan is deze bijzondere cursus zeker wat voor jou!

Kinderen staan erg open en zijn puur in hun kijk op de wereld. Gedurende kinderen opgroeien, kunnen er blokkades in hun energiesysteem ontstaan. Dit kan veroorzaakt worden door angsten, overprikkeling, emoties, voedselallergie, trauma’s etc. Energetisch werk is bij uitstek geschikt om hiermee aan de slag te gaan en klachten te verminderen. Tijdens deze workshop leren wij jou hoe je een kind energetisch kunt behandelen maar ook hoe je een kind kunt masseren, eventueel met behulp van prachtige natuurlijke middelen.

 

Het energetisch behandelen of masseren zorgt ervoor dat het kind minder klachten ervaart. Zelfvertrouwen groeit, ze staan steviger in hun schoenen en ze gaan weer een stuk blijer door het leven. Het werken met kinderen is onwijs effectief. Dit komt doordat kinderen heel flexibel zijn en hierdoor snel herstellen. Het effect van een behandeling is daarom vrijwel altijd direct merkbaar.

We leren je hoe je een kind energetisch kunt behandelen middels een duidelijk stappenplan. Deze ontvang je ook na afloop van de cursus. We vertellen je alles over het chakrasysteem en hoe je hiermee kunt werken. Daarnaast leren we je hoe je een gedegen kindermassage kunt geven. Stap voor stap uitgelegd. Deze dag staat voornamelijk in het teken van oefenen. Onze ervaring is dat je hier het meeste van leert.

 

Op zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur kun je meedoen aan deze bijzondere cursus!

Wat kun je verwachten op deze dag?

 

Er komt veel aan bod deze bijzondere cursus. Jij gaat ontdekken hoe je weer balans kunt terugbrengen bij een kind. Na afloop van deze cursus kun je een prachtige energetische behandeling en massage geven.

Voel jij een JA? Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan nu je plekje. Kosten bedragen € 129,- excl. BTW. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers. Je neemt zelf je lunch mee maar wij zorgen wel voor een heerlijke verse soep. Na aanmelding ontvang je van ons een inschrijfformulier met betaalgegevens. We vragen een aanbetaling van 50%. De rest van het bedrag voldoe je bij aanvang.

De workshop wordt gegeven in Drachten. Je bent van harte welkom!

 

 

HELAAS IS DEZE WORKSHOP INMIDDELS VOL. JE KUNT JE NOG WEL OPGEVEN VOOR DE WORKSHOP OP 17 MEI AS. IN LEEUWARDEN.

 

Liefs Maran

 

 

Wil je samen met mij aan de slag?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Om jouw talenten meer te ontdekken en jezelf te ontwikkelen? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kennis en gaven leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Als jij de mooiste versie van jezelf creëert ervaar je meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust. Dit kan via een behandeling in mijn praktijk maar ook als je deelneemt aan een van mijn cursussen of workshops.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Het is onwijs mooi om te zien wat er gebeurd als iemand zijn eigen kracht en talent leert kennen. Mijn cursussen en workshops zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Met humor en een nuchtere kijk laat ik je graag kennismaken met de wereld van energie.

 

 

Door je op te geven voor een workshop, cursus of training ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier nalezen.