Datum/Tijd
Datum - 07 - 12 - 2024 & 08 - 12 - 2024
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
DrachtenOntwikkel je healersvaardigheden verder met Energetisch Healen, level 2!

 

Heb je de cursus Energetisch Healen, level 1 gevolgd? En ben je klaar voor nieuwe kennis en inzichten? Tijdens de level 2 training gaan we ons nog verder ontwikkelen op het gebied van healing. We gaan er weer een onwijs gaaf weekend van maken.

Dit leer jij tijdens de training: 

 

–          Energetisch ruimtes reinigen
Hoe je mensen moet behandelen heb je inmiddels geleerd. Maar ook in ruimtes, zoals huizen of een werkplek, kan een bepaalde energie hebben waar men last kan van hebben. Dit kan komen door negatieve situaties of personen maar ook door oude energie die niet van jou is. Wij leren jou hoe je deze ruimtes kunt reinigen, zodat de sfeer verbetert.

 

–          Chakra’s balanceren
We leren jou hoe jij de chakra’s van je cliënt in balans kunt brengen. Een prachtige tool waarmee je de energie van je cliënt ineens activeerd, opschoont en balanceert.

 

–          Edelsteen leggingen
De kracht van de edelstenen is enorm. Deze zijn dan ook bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens een behandeling. Wij leren jou een aantal gave edelsteen leggingen en je gaat deze natuurlijk ook zelf ervaren.

 

–          Aura’s voelen en waarnemen
Tijdens ‘level 1’ heb je al kennis kunnen maken met het fenomeen aura’s. Bij de level 2 gaan we ons nog meer in verdiepen en we leren je hoe je zelfs aura’s kunt waarnemen.

 

En natuurlijk behandelen we nog veel meer.

Jouw investering:

 

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:
√ 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
√ Certificaat
√ Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
√ Elke cursusdag koffie/thee en lekkers (lunch neem je zelf mee)
√ Professionele begeleiding door Maran, reeds vele jaren succesvol werkzaam als Energetisch Therapeut, HSP Coach en trainer.

 

De investering voor de cursus Energetisch Healen, level 2 bedraagt  € 329,-  Bij opgave vraag ik een aanbetaling van 50% en ontvang je nog een mail met verdere informatie. Wil je in termijnen betalen neem dan even contact op. Ik werk in kleine groepjes zodat jij alle aandacht en tijd kunt krijgen die je nodig hebt.

De cursusdagen zijn op 7 en 8 december 2024 en worden gegeven in Drachten. We starten beide dagen om 10.00 uur en sluiten af rond 16.00 uur.

Dit bijzondere weekend wil je niet missen!

 

Voor dit weekend kun je je alleen aanmelden, wanneer je ook Energetisch healen, level 1 hebt gevolgd. Aanmelden kan via info@sentiredrachten.nl.

 

Liefs Maran

 

Door je op te geven voor een workshop, cursus of training ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier nalezen.