Datum/Tijd
Datum - 22 - 06 - 2024 & 23 - 06 - 2024
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Een cursus healing geeft je nieuwe inzichten in jezelf en in het energetisch behandelen.

Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een zuivere healing geven. Je krijgt ook meer inzicht in je eigen energiesysteem. Daarbij kun je je eigen energie beter reguleren en begrenzen. We hebben meegemaakt hoe deelnemers binnen korte tijd positief veranderen en in staat zijn een mega sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat de cursus niet alleen helend is voor jouw client maar ook voor jou als deelnemer. Deze training onderscheid zich door in te zetten op jouw persoonlijk talent. Waar ben jij goed in en hoe kan jij het beste intuïtief werken vanuit je gevoel?

Eerdere cursisten beoordeelden deze gave training zelfs een 9. En er zijn cursisten die inmiddels een eigen praktijk zijn gestart! Ze gaan hun passie achterna, hoe gaaf is dat?

 

Je hoort het al; deze cursus wil je niet missen! De basiscursus, level 1 bestaat uit 2 volledige dagen waarin het volgende behandeld gaat worden:

 

Openen en afsluiten
Deze eerste stap staat in het teken van jezelf verbinden met de energie bron. Je leert jezelf open stellen maar ook jezelf beschermen is hierbij een belangrijk onderdeel. Zodat je geen nadelige effecten ondervindt van het behandelen en/of de klachten van diegene die jij behandeld. We geven je tevens handvatten om je te kunnen beschermen tegen negatieve energie.

Afstemmen
Hoe verbind jij je met diegene die jij behandeld? Hoe stem jij je af en hoe zorg jij ervoor dat je resoneert met de ander? Door je af te stemmen kun je onwijs gericht werken en zullen jouw ervaringen intenser en duidelijker zijn.

Chakra’s
We gaan jou laten ervaren hoe chakra’s voelen. Hoe ontstaan blokkades en wat doet dat met je energie? Wat zijn chakra’s eigenlijk en waar staan ze voor? Dit komt allemaal aan bod in de deze training.

Oefenen en ervaren
Bij de training ligt de nadruk op de praktische kant, omdat mijn ervaring is dat ik jou dit zo op de beste manier kunnen leren. Oefenen en zelf ervaren is dus een groot onderdeel. Een van de gave dingen aan het energetisch behandelen is ieder op dit gebied een persoonlijk talent heeft. Wij gaan dit weekend jouw talent naar de oppervlakte brengen.

Ook na deze training kun je ervoor kiezen om je te specialiseren d.m.v. het volgen van het volgende level. Iedereen kan leren om energetisch te behandelen! Deze training is laagdrempelig en daardoor toegankelijk voor iedereen.

 

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:
√ 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
√ Certificaat
√ Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
√ Elke cursusdag koffie/thee, fruit, lekkers en een heerlijke huisgemaakte soep (lunch neem je zelf mee)
√ Professionele begeleiding door Maran, reeds vele jaren succesvol werkzaam als Energetisch Therapeut, HSP Coach en trainer.

 

De investering voor de cursus Energetisch Healen bedraagt  € 329,-  Bij opgave vraag ik een aanbetaling van 50% en ontvang je nog een mail met verdere informatie. Ik werk in kleine groepjes zodat jij alle aandacht en tijd kunt krijgen die je nodig hebt.

De cursusdagen zijn op 22 en 23 juni as. en worden gegeven in Drachten. We starten beide dagen om 10.00 uur en sluiten af rond 16.00 uur.

Dit bijzondere weekend wil je niet missen!

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran

 

Door je op te geven voor een workshop, cursus of training ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier nalezen.