Datum/Tijd
Datum - 12 - 10 - 2019 & 13 - 10 - 2019
Hele dag uur

iCal Google Calendar


Heb je de training Energetisch Behandelen, level 1 gevolgd? En ben je klaar voor nieuwe kennis en inzichten? Tijdens de level 2 training gaan we ons nog verder ontwikkelen op het gebied van healing. We gaan er weer een onwijs gaaf weekend van maken.

 

Dit leer jij tijdens de training: 

–          Energetisch ruimtes reinigen
Hoe je mensen moet behandelen heb je inmiddels geleerd. Maar ook in ruimtes, zoals huizen of een werkplek, kan een bepaalde energie hebben waar men last kan van hebben. Dit kan komen door negatieve situaties of personen maar ook door oude energie die niet van jou is. Wij leren jou hoe je deze ruimtes kunt reinigen, zodat de sfeer verbetert.

–          Chakra’s balanceren
We leren jou hoe jij de chakra’s van je cliënt in balans kunt brengen. Een prachtige tool waarmee jij je behandeling kunt uitbreiden en je de energie van je cliënt ineens opschoont en balanceert.

–          Gids/ Engelen contact
Hoe maak je contact met je gids en/of engelen. Hoe zet je de engelen energie in tijdens een healing.

–          Edelsteen leggingen
De kracht van de edelstenen is enorm. Deze zijn dan ook bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens een behandeling. Wij leren jou een aantal gave edelsteen leggingen welke je kunt inzetten bij behandelingen en je gaat deze natuurlijk ook zelf ervaren.

–          Aura’s voelen en waarnemen
Tijdens ‘level 1’ heb je al kennis kunnen maken met het fenomeen aura’s. Bij de level 2 gaan we ons nog meer in verdiepen en we leren je hoe je zelfs aura’s kunt waarnemen.

 

Jouw investering:

De investering voor de cursus Energetisch Behandelen bedraagt  € 299,- incl. BTW. Wil je in termijnen betalen neem dan even contact op.

Dit krijg jij:

  • 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
  • Toegang tot oefendagen na afloop van deze cursus
  • Een werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
  • Elke cursusdag een verzorgde lunch.
  • Certificaat van deelname

Deze training wordt gegeven in Drachten.

 

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran