Datum/Tijd
Datum - 10 - 09 - 2022 & 11 - 09 - 2022
10:00 - 16:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Flevo 164
Drachten


Heb je de training Energetisch Behandelen, level 1 gevolgd? En ben je klaar voor nieuwe kennis en inzichten? Tijdens de level 2 training gaan we ons nog verder ontwikkelen op het gebied van healing. We gaan er weer een onwijs gaaf weekend van maken.

Dit leer jij tijdens de training: 

 

–          Energetisch ruimtes reinigen
Hoe je mensen moet behandelen heb je inmiddels geleerd. Maar ook in ruimtes, zoals huizen of een werkplek, kan een bepaalde energie hebben waar men last kan van hebben. Dit kan komen door negatieve situaties of personen maar ook door oude energie die niet van jou is. Wij leren jou hoe je deze ruimtes kunt reinigen, zodat de sfeer verbetert.

 

–          Chakra’s balanceren
We leren jou hoe jij de chakra’s van je cliënt in balans kunt brengen. Een prachtige tool waarmee je de energie van je cliënt ineens activeerd, opschoont en balanceert.

 

–          Edelsteen leggingen
De kracht van de edelstenen is enorm. Deze zijn dan ook bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens een behandeling. Wij leren jou een aantal gave edelsteen leggingen en je gaat deze natuurlijk ook zelf ervaren.

 

–          Aura’s voelen en waarnemen
Tijdens ‘level 1’ heb je al kennis kunnen maken met het fenomeen aura’s. Bij de level 2 gaan we ons nog meer in verdiepen en we leren je hoe je zelfs aura’s kunt waarnemen.

 

En natuurlijk behandelen we nog veel meer.

 

Jouw investering:

De investering voor de cursus Energetisch Behandelen bedraagt  € 299,-  Bij aanmelding vraag ik een aanbetaling van de helft van de kosten, de rest mag bij aanvang van de training worden voldaan. Wil je in termijnen betalen neem dan even contact op.

 

Dit krijg jij:

  • 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
  • Koffie, thee, lekkers, elke lesdag een vers gemaakte soep (lunch neem je zelf mee)
  • Een online werkboek, waarin je alles na kunt lezen. Met uitgebreide foto’s van handposities etc.
  • Certificaat van deelname.

 

Deze training wordt gegeven op 10 en 11 september 2022 in mijn praktijk Sentire Drachten. We starten om 10.00 en zullen rond 16.00 uur afronden.

Aanmelden kan via info@sentiredrachten.nl

 

Liefs Maran