Datum/Tijd
Datum - 02 - 10 - 2021 & 03 - 10 - 2021
10:00 - 16:30 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Een cursus healing geeft je vernieuwde inzichten in jezelf en in spiritueel energetisch behandelen.

Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een zuivere healing geven. Je krijgt ook meer inzicht in je eigen energiesysteem. Daarbij kun je je eigen energie beter reguleren en begrenzen. We hebben meegemaakt hoe deelnemers binnen korte tijd positief veranderen en in staat zijn een mega sprong te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat de cursus niet alleen helend is voor jouw client maar ook voor jou als deelnemer.

Eerdere cursisten gaven ons zelfs een 9 voor deze gave cursus. En er zijn cursisten die inmiddels een eigen praktijk zijn gestart! Ze gaan hun passie achterna, hoe gaaf is dat?

Je hoort het al; deze cursus wil je niet missen! De basiscursus, level 1 bestaat uit 2 volledige dagen waarin het volgende behandeld gaat worden:

Openen en afsluiten
Deze eerste stap staat in het teken van jezelf verbinden met de energie bron. Je leert jezelf open stellen maar ook jezelf beschermen is hierbij een belangrijk onderdeel. Zodat je geen nadelige effecten ondervindt van het behandelen en/of de klachten van diegene die jij behandeld. We geven je tevens handvatten om je te kunnen beschermen tegen negatieve energie.

Afstemmen
Hoe verbind jij je met diegene die jij behandeld? Hoe stem jij je af en hoe zorg jij ervoor dat je resoneert met de ander? Door je af te stemmen kun je onwijs gericht werken en zullen jouw ervaringen intenser en duidelijker zijn.

Chakra’s
We gaan jou laten ervaren hoe chakra’s voelen. Hoe ontstaan blokkades en wat doet dat met je energie? Wat zijn chakra’s eigenlijk en waar staan ze voor? Dit komt allemaal aan bod in de deze training.

Oefenen en ervaren
Bij de training ligt de nadruk op de praktische kant, omdat onze ervaring is dat wij jou dit zo op de beste manier kunnen leren. Oefenen en zelf ervaren is dus een groot onderdeel. Een van de gave dingen aan het energetisch behandelen is ieder op dit gebied een persoonlijk talent heeft. Wij gaan dit weekend jouw talent naar de oppervlakte brengen.

Ook na deze training zullen er oefendagen georganiseerd worden om je door te ontwikkelen of kan je kiezen om je te specialiseren d.m.v. het volgen van het volgende level. Iedereen kan leren om energetisch te behandelen!

Jouw investering voor dit programma waarin je toegang krijgt tot:

√ 2 fantastische dagen vol inspiratie en waardevolle lessen.
√ Oefendagen na afloop van deze cursus
√ Een digitaal werkboek, waarin je alles na kunt lezen.
√ Elke cursusdag een heerlijke huisgemaakte soep (lunch neem je zelf mee)

Tevens krijg je exclusieve toegang tot onze besloten facebook community. In deze bijzondere groep vind je gelijkgestemden uit vorige trainingen en de ruimte om vragen te stellen, ervaringen en nieuwe informatie met elkaar te delen, ook na de training!

De investering voor de cursus Energetisch Healen bedraagt  € 349,-. Bij opgave ontvang je van ons nog een mail met verdere informatie. We werken in kleine groepjes zodat we jou alle aandacht en tijd kunnen geven die je nodig hebt.

De cursusdagen worden gegeven in mijn praktijk in Drachten. We starten beide dagen om 10.00 uur en sluiten af om 16.30 uur. We werken dit weekend middels de voorgeschreven regels van het RIVM die gelden voor contactberoepen.

Dit bijzondere weekend wil je niet missen!

 

JE KUNT JE NIET MEER OPGEVEN VOOR DEZE CURSUS. JE KUNT JE WEL AANMELDEN VOOR DE VOLGENDE CURSUS. DEZE STAAT GEPLAND OP 22 EN 23 JANUARI 2022

 

Liefs Maran