Datum/Tijd
Datum - 04 - 07 - 2024
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Praktijk Sentire
Flevo 164
Drachten


Ben jij zoekende naar je doel? Datgene waar je ECHT gelukkig van wordt?

 

  • Vind jij het tijd om te reflecteren?
  • Ben je toe aan wat anders maar weet je niet wat?
  • Wat staat er nog op je verlanglijstje?
  • Wil jij je doelen helder op papier hebben?

 

Komt dit je bekend voor? Doe dan mee met de workshop ‘Creëer je mooiste leven!

Zo nu en dan is het tijd om eens naar binnen te keren en te voelen of je nog op het juiste spoor zit. Of misschien heb je jouw werkelijke zielsverlangen nog niet ontdekt. Full focus op jezelf en je leven onder de loep nemen.

Reflectie is een belangrijk onderdeel van het levenspad. Stilstaan om te kijken hoe je erbij zit, ben je nog in balans en wat staat er nou nog echt op je verlanglijst? Uit ervaring weet ik dat het visualiseren en duidelijk hebben van je doelen en wensen, het bereiken van die doelen en wensen enorm versnelt. Maar ja… wat zijn die doelen dan precies? En als je ze al wel helder hebt, welke stappen moet je nemen om daar te komen?

 

Op donderdagavond 4 juli as. van 19.30 tot 22.00 uur organiseer ik daarom een bijzondere workshop!

Wat kun je verwachten op deze avond?

Deze avond gaan we aan de slag om je doelen, wensen en plannen uit te laten komen. Middels een werkboek doen we verscheidene oefeningen en opdrachten waardoor jij steeds meer tot jouw kern komt. We brengen jouw talenten in kaart, bekijken waar jouw hart warm van wordt en zetten dat om tot doelen en wensen. Of dit nu bijvoorbeeld een nieuwe baan is, een nieuwe opleiding of meer geld, dit is voor elke deelnemer anders. Aan het eind van de avond heb je een prachtig werkboek met concrete stappen in handen. Hoe cool is dat?

Ben je er klaar om je hartsverlangen te ontdekken en er concreet mee aan de slag te gaan? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. De workshop wordt gegeven in mijn praktijk en de kosten bedragen € 60,- incl. werkboek, koffie, thee en lekkers.

Yes, ik geef me op!

 

Liefs Maran

 

Door je op te geven voor een workshop, cursus of training ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier nalezen.

 

Wil je samen met mij je mooiste leven creëren?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Super! Ik help je hier graag bij. Met mijn talenten en tools leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust.

Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Met mijn verschillende trainingen geef ik jou balans en innerlijke rust.