Datum/Tijd
Datum - 12 - 12 - 2019
19:30 - 22:00 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Eems 99
Drachten


Gooi jij het roer om in 2020?

 

  • Vind jij het tijd om te reflecteren?
  • Wat staat er nog op je verlanglijstje?
  • Wil jij je doelen helder op papier hebben?

 

Komt dit je bekend voor? Doe dan mee met de workshop ‘Creëer je mooiste jaar’!

De winter is een heerlijke tijd om naar binnen te keren. Gezellig warm thuis bij de verwarming of open haard terwijl het buiten donker en regenachtig is, kaarsjes aan en onder het genot van een grote mok thee je leven eens overdenken.

Het is ook een tijd om te reflecteren. Het nieuwe jaar komt er immers alweer aan. Hoe staat jouw leven ervoor, ben je nog in balans en wat staat er nou nog echt op je verlanglijst? Uit ervaring weet ik dat het visualiseren en duidelijk hebben van je doelen en wensen, het bereiken van die doelen en wensen enorm versnelt. Maar ja… wat zijn die doelen dan precies? En als je ze al wel helder hebt, welke stappen moet je nemen om daar te komen?

Op donderdagavond 12 december van 18.30 tot 22.00 uur organiseer ik daarom een bijzondere workshop!

Wat kun je verwachten op deze avond?

Deze avond gaan we aan de slag om je doelen, wensen en plannen voor 2020 uit te laten komen. Middels een werkboek doen we verscheidene oefeningen en opdrachten waardoor jij steeds meer tot jouw kern komt. We brengen jouw talenten in kaart, bekijken waar jouw hart warm van wordt en zetten dat om tot doelen en wensen. Of dit nu bijvoorbeeld een nieuwe baan is, een nieuwe opleiding of meer geld, dit is voor elke deelnemer anders. Aan het eind van de avond heb je een prachtig werkboek met concrete stappen in handen. Hoe cool is dat?

Dus wil jij het roer om gaan gooien in 2020? Ben je er klaar voor om echt je hart te gaan volgen? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. De workshop wordt gegeven bij mij thuis en de kosten bedragen € 55,- incl. werkboek, koffie, thee en lekkers.

DEZE WORKSHOP IS HELAAS VOL!

 

Wil je samen met mij je mooiste jaar Creëren?

Hoi, ik ben Maran Brouwer. Ben je je klaar om meer te weten te komen over jezelf? Mooi! Ik help je hier graag bij. Met mijn kracht leer ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je geeft beter je grenzen aan, hebt minder lichamelijke klachten en het geeft vooral meer rust.
Het overbrengen van mijn kennis en ervaring vind ik echt geweldig om te doen. Met mijn verschillende trainingen geef ik jou balans en innerlijke rust.