Datum/Tijd
Datum - 14 - 12 - 2018
19:30 - 22:30 uur

iCal Google Calendar

Locatie
Sentire Drachten
Eems 99
Drachten


Gooi jij het roer om in 2019?

 

  • Vind jij het tijd om te reflecteren?
  • Ben jij klaar voor verandering en een nog toffer jaar dan 2018?
  • Wil jij je doelen helder op papier hebben en ook echt gaan behalen?

 

Doe dan mee met de workshop ‘Creëer je mooiste jaar 2019′!!

 

Het najaar is nu echt begonnen en voor je het weet zijn we alweer december. December is bij uitstek geschikt om te reflecteren. Hoe staat jouw leven ervoor, ben je nog in balans en wat staat er nou nog echt op je verlanglijst?

Uit ervaring weet ik dat het visualiseren en duidelijk hebben van je doelen en wensen, het bereiken van die doelen en wensen enorm versnelt.
Maar ja… wat zijn die doelen dan precies? En als je ze al wel helder hebt, welke stappen moet je nemen om daar te komen?

Op vrijdag 14 december as. van 19.30 tot 22.30 uur organiseer ik daarom een bijzondere workshop!

 

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Deze avond gaan we aan de slag om je doelen, wensen en plannen voor 2019 uit te laten komen. Middels een werkboek doen we verscheidene oefeningen en opdrachten waardoor jij steeds meer tot jouw kern komt. We brengen jouw talenten in kaart, bekijken waar jouw hart warm van wordt en zetten dat om tot doelen en wensen. Of dit nu bijvoorbeeld een nieuwe baan is, een nieuwe opleiding of meer geld, dit is voor elke deelnemer anders. Aan het eind van de avond heb je een prachtig werkboek met concrete stappen in handen. Hoe cool is dat???

 

Dus wil jij het roer om gaan gooien in 2019? Ben je er klaar voor om echt je hart te gaan volgen? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. De workshop wordt gegeven bij mij thuis en de kosten bedragen € 60,- incl. werkboek, koffie, thee en lekkers.

 

DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS VOL!

 

Liefs Maran