gems8

Ben jij op zoek naar een prachtige ondersteunende edelsteen? Grote kans dat je bij Sentire de edelstenen vindt waar je naar zoekt. Sentire is gespecialiseerd in knuffelstenen en edelstenensets ter ondersteuning van jou of je klachten.

Hoe werkt een edelsteen

Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat alles uit energie bestaat. Niet alleen wij mensen maar ook materie. Energie is een trillingsfrequentie. Deze trilling kunnen wij als mensen vaak waarnemen. Bij trilling komt ook nog iets anders kijken: Resonantie. Je voelt een trilling omdat deze met jou resoneert. Een simpel voorbeeld: Als je twee stemvorken hebt en je slaat er eentje aan die qua toonhoogte dicht bij de ander ligt, zal de ander uit zichzelf mee gaan trillen. Trilling wordt overgenomen door iets wat eenzelfde soort trilling kan vormen.

Hoe kies je een edelsteen

Een edelsteen kiezen kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om een steen te kiezen die past bij een klacht. Zoals bijvoorbeeld amethist die helpt bij hoofdpijn. Je kunt ook een steen kiezen die past bij een bepaald chakra. Bijvoorbeeld een blauwe calciet die je keelchakra helpt ontwikkelen zodat je beter kunt communiceren.

Maar je kunt ook een steen kiezen die bij jou past als persoon. En dat is heel persoonlijk. Immers de steen dient te resoneren met jouw energie. In dat geval worden de stenen altijd persoonlijk voor je getest. Dat testen kan op verschillende manieren. Dit kan middels een de energie van een foto maar ook bij mij in de praktijk middels een spiertest.

Hoe verzorg je een steen

Een steen heeft altijd één trilling. Zij heeft een vaste vorm, vaste moleculen en haar structuur verandert op moleculair niveau niet. De trilling blijft altijd hetzelfde. Toch is de verzorging van een steen noodzakelijk om deze optimale trilling te behouden. Dit kun je doen door jouw stenen regelmatig te ontladen en op te laden. Dit doe je bijvoorbeeld door je steen in een abalone schelp met hematietsteentjes (ontladen) en vervolgens in bergkristalsteentjes (opladen) te leggen. Dit is de meest grondige manier van reinigen. Je kunt de stenen ook reinigen d.m.v. water (ontladen) en licht (opladen). Hier moet je wel mee oppassen want niet elke steen kan tegen water en sommige stenen kunnen verkleuren in de zon.

Sommige stenen hoeven niet gereinigd te worden. Bijvoorbeeld de hematiet, seleniet, citrien en bergkristal. Ook de gouden driehoek hoef je niet te reinigen.

Edelstenen bestellen of edelsteen consult

Een edelsteen consult vindt plaats in mijn praktijk. We bespreken je klachten en de reden waarvoor je graag een edelsteen wilt gaan dragen. Vervolgens testen we de stenen om te kijken welke het beste bij jou past. Het edelsteen consult is inclusief 1 edelsteen. Dit consult is ook heel goed te combineneren met een energetische behandeling of coaching.

Wil je een bepaalde steen of stenenset bestellen kan dit ook zonder consult.
Heb je een vraag en wil je die eerst beantwoord hebben voordat je (eventueel) een bestelling plaatst? Laat je vraag dan gerust achter via het contactformulier of mail je (aan)vraag naar info@sentiredrachten.nl.

Veel gestelde vragen

Bergkristal, amethist en rozekwarts vormen samen een Gouden Driehoek. De energie van deze drie kristallen versterkt elkaar en is zo sterk dat ze een ruimte kunnen beïnvloeden. De gouden driehoek dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben. Liefde, inzicht, balans en harmonie. De gouden driehoek past overal in huis. In de slaapkamer geeft zij een goede nachtrust en in de woonkamer een fijne sfeer.

Ja een edelsteenconsult kan ook online plaatsvinden. Vooraf bespreken we een datum en tijdstip en we contacten telefonisch of bijvoorbeeld via skype. De steen wordt dan naar je opgestuurd.

De prijzen van een losse edelsteen variëren van € 6,- tot € 12,-
Een edelsteen set bestaat vaak uit 3 stenen en kost tussen € 12,50 en 19,-
Een complete reinigingsset (abaloneschelp en op- en ontlaadsteentjes) kost € 19,-

Ja ik geef workshops over edelstenen. Kijk bij Workshops en Trainingen voor data en verdere informatie hierover. Staat er momenteel geen een gepland? Stuur dan even een berichtje dan hou ik je vrijblijvend op de hoogte.

Getrommelde stenen kun je bij je dragen in je broekzak. Je kunt ze ook plaatsen op je nachtkastje. Edelsteensets worden vaak geplaatst in een ruimte. Zij zijn sterk genoeg om een ruimte te vullen.

Vraag over edelstenen?