Al enige tijd volgde ik Maran op Facebook voordat ik eindelijk de stap heb gezet om een afspraak te maken. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel erg blij want wat heeft het mijn leven veranderd. Bij Maran voelde ik mij direct op mijn gemak, ze is rustig, lief en geduldig want het duurde wel eens even voordat het kwartje viel bij mij. Nu ben ik rustiger, soms reageer ik ergens op en dan denk ik verbaasd, was ik dat! Tips gekregen om beter met mijn problemen over weg te kunnen.Wat heb ik tegen mijzelf gevochten…. Hoofd zegt; je kunt het niet. Hart zegt; je kunt het wel. En tegenwoordig weet ik dat ik het kan mede doordat ik de training Energetisch behandelen level 1 heb gevolgd.Daardoor ben ik echt met mijn praktijk begonnen. Ik schrijf echt want ik was er al langere tijd mee bezig maar om de stap daadwerkelijk te zetten was nog een dingetje. Heel veilig was ik aan een naam en logo begonnen maar nu is Happy Ladybug dan toch van start gegaan. Wat is het gaaf als iemand mijn voordeur verlaat met een lach op het gezicht die er niet was bij binnenkomst.Ook mijn man is om! Hij had er niet zoveel mee maar steunde mij wel. Nadat ik zijn pijnlijke schouder had behandeld, kwam hij thuis en zei; ik weet niet wat je gedaan hebt maar het voelt een stuk beter!Ik hoop dat er nog veel meer mensen op mijn pad komen die ik kan helpen!Liefs Diana

Diana Fekken

Lieve Maran,
Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp het afgelopen jaar. Je hebt me ontzettend veel geleerd. Je hebt me geleerd om dicht bij mezelf te komen en te blijven en ben me bewust geworden van mijn grenzen, waardoor ik weer veel lekkerder in mijn vel zit en weer veel beter kan voelen en daar op te vertrouwen.

Daar ben ik je echt heel erg dankbaar voor. Ik was veel (te veel) met anderen bezig waardoor ik mezelf vergat en dat had meer impact dan ik zelf dacht. Zeker als je dat al jaren achtereen doet, dan raak je jezelf kwijt.

Maar het heeft me zo veel gebracht om daar mee aan de slag te gaan en dat terwijl ik in de eerste instantie helemaal niet voor mezelf kwam, maar had het gevoel dat ik misschien ook maar eens een afspraak voor mezelf moest maken. En het heeft me zo veel opgeleverd dan verwacht.

Wat je doet en hoe je het doet sprak me enorm aan, helemaal niet ‘zweverig’. Ik voelde me thuis bij je, het voelde gewoon heel erg vertrouwd waardoor ik ook heel makkelijk alles aan je vertelde. Het mooie is ook dat je zo nuchter en helder kunt vertellen/uitleggen waardoor je me op een andere manier naar dingen hebt leren kijken.

Heel bijzonder vind ik dat. Zelf zit je blijkbaar zo in een vast patroon, zonder dat je dat echt door hebt. Ik voel me sterker en heb meer vertrouwen in mezelf, dat is zó waardevol.

MonicaCliënt

Na een aantal hectische jaren waarin ik totaal geleefd werd, lukte het me niet meer om te ontspannen. Ik was altijd moe en wist niet meer waar ik zelf nu eigenlijk blij van werd. Na lang aarzelen heb ik toen een afspraak gemaakt met Maran.

De eerste keer dat ik daar op de stoep stond was best spannend. Wat zou ze wel niet van me denken! Ik was echter snel over die gedachte heen. Vanaf het eerste moment voelde ik me bij Maran op mijn gemak.

Door de vragen die ze stelde en de opdrachten die ik van haar moest doen, kreeg ik het gevoel dat ik er mocht zijn en lukte het me voor het eerst sinds lange tijd weer om te ontspannen.

Ook heb ik weer ontdekt welke dingen ik leuk vind om te doen. Iedere keer als ik naar huis reed na een behandeling, voelde ik me super relaxed en had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon.

Inmiddels is mijn laatste bezoekje aan Maran al een tijdje geleden. Ik moet blijven oppassen dat oude gewoontes er niet weer in sluipen, maar sta heel anders in het leven dan voordat ik bij Maran kwam.

AnoniemCliënt

Ken je dat? Je hebt je altijd anders gevoelt? Ik in ieder geval wel en ik heb hierdoor mijzelf vrijwel altijd overschreeuwd tot het niet meer verder kon op de “oude” manier, maar anderen begrepen dit niet.

Ik kwam bij Maran in de praktijk omdat ik niet meer wist hoe ik op dat moment verder moest… Ik liep compleet vast op alle vlakken. Dit klinkt heel zwaar en moedeloos… en zo voelde ik mij op dat moment ook.

MAAR Maran heeft mij laten voelen wat ik kon en na een tweetal sessies bij Maran hervond ik wat rust en wilde ik meer weten. Ik heb de cursus kaartleggingen en fotoreaden gedaan en niet heel veel later ook in contact met je engelen. Nog best lastig als je ego blijft roepen dat je het niet kan maar na wat oefenen gaat dit nu goed.

In april heb ik de cursus energetisch healing mogen volgen en dat was een eye opener. Ik schoot zelf een proces in, dit was al aangegeven in de training maar dat moest ik toch zelf ervaren. Wat een proces ga ik momenteel aan met mijzelf… helen en verwerken. Hoe fantastisch klinkt dit? Maar vooral hoe fantastisch het is dat ik andere mensen kan helpen doormiddel van energetische therapie.

Ik ben super blij dat Maran en de cursussen die ik tot op dit moment gevolgd heb op mijn pad gekomen zijn. Dit is zo ontzettend waardevol! Inmiddels ben ik startende met Sensibaas en hoop ik dat ik mensen ook kan helpen in hun eigen proces.

Heel veel liefs Marianne

Mariannecliënt

Ik heb Maran leren kennen als cliënt, en voelde gelijk al een klik met haar. Zij wist mijn muur af te brokkelen en echt bij de kern te komen.
Maran is eerlijk, direct en neemt zeker geen blad voor de mond als ze voelt dat het jou verder gaat helpen. Ze geeft je hele waardevolle tools mee
die je in je dagelijkse leven toe kunt passen, en die je zeker verder gaan helpen in je proces.
Inmiddels mogen we elkaar ook collega’s noemen. Maran weet wat ze wil, is straight to the point, erg fijn om mee te sparren en is een
ontzettende fijne collega om mee te werken. Ik ben zeker dankbaar dat ik Maran heb mogen leren kennen.

Meta Hofstra
Meta HofstraCollega

Vorig jaar werd ik 50 en wilde ik mijzelf iets kado geven.
Op dat moment kwam er steeds een advertentie van Sentiredrachten op facebook voorbij. Ik had het idee dat ik daar iets mee moest doen dus maakte ik een afspraak met Maran van Sentiredrachten.
En wat ben ik tot op de dag van vandaag blij dat ik dat gedaan heb!
Ik had pittige jaren achter de rug en stond open voor verandering. Ik viel steeds terug in oude patronen en had geen idee hoe ik daar van af kon komen. Was moe van alles, piekerde mij suf, had geen energie meer, verstand en gevoel waren niet echt, wat je noemt, in balans.
Bij de eerste kennismaking met Maran kreeg ik direct het gevoel van er mogen zijn, de open houding en gevoel van veiligheid zijn mij bijgebleven.
Door de gesprekken en oefeningen die we tijdens de sessies deden heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, denken en handelen. Wat een eyeopener!
Het weten werd omgezet in doen en er is veel verandering gekomen in mijn leven, voel me zelfverzekerder, krachtiger en weet dat ik mag zijn wie ik ben en pak nu mijn eigen regie.
Ben er nog niet helemaal maar ben me wel bewust van wat ik doe.
Gedachten zijn krachten….zowaar als wat.
Ook tijdens de energetische behandeling voel ik letterlijk de lasten van mij afglijden, zo lekker!
Daarnaast heb ik van de mogelijkheid om engelenworkshops en training energetisch behandelen te volgen gebruik gemaakt.
Voor mij in 1woord WAUW! Het heeft mijn wereld in kijken en handelen groter gemaakt.
Dit kado aan mijzelf heeft mij zoveel meer gebracht dan dat ik voor ogen had. Ik ben er blij mee!

Nettie Bouma Sentire Drachten
Nettie BoumaCliënt

Bij aankomst wordt de deur open gedaan en staat er een spontane jonge
vrouw voor je. Ze stelt zich voor en neemt je mee naar de behandelkamer
Je wordt gelijk op je gemak gesteld en je krijgt koffie of thee aangeboden. Dan wordt er eerst een gemoedelijke praatje gemaakt over algemene dingen. Ook vertelt ze spontaan iets over zichzelf
Na uitleg hoe ze te werk gaat start de behandeling. Tijdens de behandeling vraag ze of alles goed is en als er iets is kun je het haar altijd vragen of zeggen

Tijdens een cursus of training die ze geeft , wil ze graag dat je haar dingen vraagt als je iets niet snapt. Ziet ze dat er iets niet goed gaat in je houding of energie word je even apart gehaald en geeft ze 1 op 1 aandacht even aan je.
Voor haar is het belangrijk dat je , je gehoord voelt maar ook dat je jezelf kunt zijn.

Helena
HelemaCliënt

Twee jaar geleden alweer dat mijn dochter naar Maran ging om haar energie terug te krijgen, Een pratertje was ze nooit, maar het ongelooflijke gebeurde, ik zag haar veranderen en na een lange poos van opgesloten te zitten in haar innerlijke kwam er wat moois tot stand. Iedere sessie naar Maran ging ik met haar mee zodat we in de auto terug , haar ervaringen konden delen.

Zelf was ik behoorlijk opgebrand, een drukke franchise baan waarin ik niet mezelf mocht zijn, het sterven van mijn allerliefste dierbare hartsvriendin, waarmee ik al 45 jaar lief en leed had gedeeld. Het werd me te veel en ik voelde me geleefd.

De laatste sessie van mijn dochter waarin we afscheid namen omdat ze het zelf weer kon, vroeg Maran…… wilde je me nog iets vragen Anna ? Ja eigenlijk had ik de vraag al weken in mijn hoofd!!, Zou dit ook voor mij wat verlichting brengen. Was dit ook voor mij weggelegd? Ik gunde het mijn dochter , betaalde haar sessies en moest nadenken over mijn eigen welzijn? Maran had mijn gedachte gelezen, geraden of aangevoeld, maar in ieder geval deed ik wat ik erg graag wilde, ook ik ging een afspraak maken, en dit keer voor mij.

De eerste sessie was al gelijk thuiskomen, aan een tafeltje met een kopje thee, mijn verhaal doen. Maran heeft echt een zeer rustgevende stem en laat je al snel voelen dat je er mag zijn. Ik vertelde , vertelde en kon niet stoppen, deze spraakwaterval moest alles kwijt. Daarna mocht ik heerlijk op haar behandelbank plaatsnemen. Gelijk ging ik nadenken over hoe ik moest ontspannen, maar na een poosje liet ik het gebeuren. Ik werd rustig voelde me wegzakken in een diepe rustige ontspanning. Wat er om me heen gebeurde vergat ik . Wat Maran deed geen idee, maar ik voelde me heerlijk ontspannen. Zo relaxed was ik in jaren niet geweest.

Na een aantal sessies ging ik me steeds beter voelen, ik sliep beter, voelde me beter en was weer me zelf. Dat laatste resulteerde er in dat ik de moed kreeg om mijn bedrijf te verkopen en opnieuw te beginnen, hetzelfde concept , maar dan voor mezelf. Doordat ik zoveel vertrouwen had gekregen door onze sessies, ging het me voor de wind. Tot op de dag van vandaag ben ik Maran erg dankbaar voor wat ze me heeft laten inzien en laten voelen, Ik mag weer mezelf zijn , Mijn innelijke balans is weer tot rust gebracht.

Ieder jaar ga ik even voor een soort onderhoudsbeurt om alles weer even te resetten, en daarna kan ik de hele wereld weer aan. Maran heeft er aan bijgedragen dat ik weer mezelf durf te zijn , ik heb door haar inzichten in mezelf gekregen waardoor ik weer goed in mijn vel zit

Anna Nijdam
Anna NijdamCliënt